Detail info
Close

DVĚ NOCI NA KARLŠTEJNĚ

DVĚ NOCI NA KARLŠTEJNĚ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hrají: Václav Kopta, Lucie Benešová, Igor Chmela a Jana Bernášková

Svižná komedie Petra Kolečka s výborně vypointovanými dialogy, která nestaví na laciných narážkách na politiky, byť podobnost čistě náhodnou divák nepochybně ocení. Text má svou vlastní groteskní nosnost a oplývá spoustou neodolatelných „hlášek“.

Iveta je nejlepší česká manželka. Všude dokázala vždycky sehnat český knedlík. V Kanadě, kde žila s českým hokejistou, na Seychelách, kde žila s uprchlým kontroverzním podnikatelem, i na Antarktidě, kde žila s elitním vědcem. Proto si ji také bere nejmocnější muž Čech, velkopaštikář Boris. Boris si myslí, že má úroveň, není jen zbohatlík. Je osvícený jako Karel IV. Svatba s Ivetou tak může být jen na Karlštejně a svatební noc jen v Karlově komnatě. A přes den golf na zdejším hřišti. Boris miluje golf, stejně jako jeho svědek Vojtěch, celebrita kosmonaut, který se právě vrátil z mise na Marsu, a stejně jako družička Ivety Marika, dcera stavitele golfových hřišť. Všichni mají svůj hendikep…

Čtveřice dobře profilovaných postav skvěle ladí. Tvoří ji velkopaštikář Boris (Václav Kopta), který si sám sebe plete s Karlem IV., Iveta (Lucie Benešová), prototyp dokonalé české manželky, jež dokáže sehnat pravý český knedlík i v Antarktidě, vesmírný hrdina Vojtěch (Igor Chmela), který se právě vrátil z mise na Marsu a dělá mu problém adaptovat se na zemskou přitažlivost, a praštěná ekologická aktivistka Marika (Jana Bernášková), dcerunka z miliardářské rodiny.

Produkce: Divadlo Kalich Praha

Více na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top