Detail info
Close

MARTIN LOEW-cestovatelská diashow: ALJAŠKA

MARTIN LOEW-cestovatelská diashow: ALJAŠKA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ALJAŠKA – DIVOČINA ZLATÉHO SEVERU
Cestovatelská diashow: Po stopách zlatokopů k Yukonu na legendární Klondike. Vlakem, lodí, na kajaku i letadlem k Denali, nejvyšší hoře Severní Ameriky. Lesy, hory a ledovce. Medvědi, sobi, vlci, komáři.

„Cesta na Aljašku byla pro mne cestou splněných klukovských snů. Vyzkoušel jsem rýžování zlata v místech legendární zlaté horečky. Vzal jsem stan a vyšlápl si jen tak do aljašské divočiny. Sedl jsem do mořského kajaku a tři dny pádloval mezi krami jednoho z pobřežních ledovců. Jindy jsem zas v malém vrtulovém letadle přistál na horském ledovci, abych se dostal co nejblíže k nejvyšší hoře Severní Ameriky – Mt. McKinley. V národním parku Denali jsem probděl celou noc jenom proto, že krása okolní scenérie mi prostě nedala spát a tu nádheru jsem chtěl bez přestání pozorovat a fotit. Poprvé v životě jsem se v lese setkal tváří v tvář s velkým hnědým medvědem grizzly, ale také s losy, soby, vlky, orly a pochopitelně s komáry. Tolik divokých zvířat jako na Aljašce jsem na žádné ze svých cest dosud neviděl. Přijďte se podívat.“, nadšeně vypráví Martin Loew.

Více informací naleznete na: http://www.promitani.cz/aljaska/

Vstupné: 200,- Kč

Pořad je zařazen do programu SENIOR PAS DK.

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladnách Domu kultury Teplice.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top