Detail info
Close

VÍM,ŽE VÍŠ, ŽE VÍM

VÍM,ŽE VÍŠ, ŽE VÍM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Agentura Harlekýn
VÍM, ŽE VÍŠ, ŽE VÍM
Renato Giordano, Rodolfo Sonego
Režie a úprava Vladimír Strnisko

Rodinný život manželů Bonettiových a jejich dospívající dcery se pohybuje zdánlivě v každodenní jednotvárnosti. Fabio věnuje většinu svého času práci v bance a koukání na fotbalové zápasy v televizi. Jednoho dne zjistí, že jeho rodina byla omylem sledována a filmována soukromým detektivem místo sousedky známého politika. Manžel se tím náramně baví a vše vypráví své ženě. Ta se zdá být naopak velmi znepokojená. Co se skrývá pod pokličkou zdánlivě všedních dní manželského páru?
Mnoho všelijakých drobných tajemství, která vedou k nedorozumění a vzájemnému odcizení. Vědět, znamená pochopit a pochopit dává šanci napravit. Zdá se to jednoduché? Jenomže ve světě, kde se při prvním náznaku bolesti, nesnází a nepohody rovnou bere do zaječích, kde se vztahy rozpadají jak na běžícím pásu bez jakéhokoli pokusu o nápravu či změnu, natož pak nějaké sebezpytování, je tahle několik desetiletí stará komedie vítaným připomenutím hodnot, které považujeme za ztracené. Stejnojmenný slavný film natočili v roce 1982 Alberto Sordi a Monica Vittiová v hlavních rolích a Sordi se ujal i úlohy režiséra. Na divadelních prknech byla hra poprvé uvedena v Římě v roce 2012 v úpravě a režii Renata Giordana, který se zároveň zhostil role soukromého detektiva.

Hrají: Simona Stašová, Michal Dlouhý, Andrea Daňková, Vasil Fridrich/ Petr Vančura


Cena vstupenky: 360,- 440,- 500,- Kč,

Abonmá PODZIM 2022 sk.D1

Pořad je zařazen do programu SENIOR PAS DK.

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladně Domu kultury Teplice.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top