Detail info
Close

LADISLAV ZIBURA-PRÁZDNINY V ČESKU

LADISLAV ZIBURA-PRÁZDNINY V ČESKU

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vydejte se s Ladislavem Ziburou na prázdninovou jízdu po českých luzích a hájích. Podíváte se do oblastí známých i neznámých – od jihočeských rybníků přes uhelné pánve až po opuštěné pohraničí. Zasmějete se nad výtvory českých kutilů, dozvíte se, v čem jsme nejlepší na světě, a vyslechnete si plno zajímavostí. Tak přisedněte do roztomilého bílého autíčka, dobře se bavte a pevně připoutejte! Váš řidič je začátečník.

Ladislav Zibura (*1992 v Českých Budějovicích) je mladý spisovatel a cestovatel. Vydává se do různých koutů světa, aby si povídal s lidmi, a zjistil, jak vypadá jejich běžný život. Zároveň sbírá legrační příběhy a zajímavosti z historie i současnosti. O svých pěších a stopovacích výpravách napsal čtyři knihy; 40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty, Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii a konečně Prázdniny v Evropě, za kterou obdržel cenu Hanzelky a Zikmunda. Mimo psaní Ladislav také objíždí republiku s cestovatelskými projekcemi, které jsou založeny především na humoru a nadsázce. Publikum si Ziburu oblíbilo právě pro jeho humor, specifický pozorovací talent a možná snad i ten rošťácký šarm.

vstupné v předprodeji: 200,-Kč; studenti, senioři: 150,-Kč
vstupné v den konání:  250,-Kč; studenti, senioři: 200,-Kč

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladně Domu kultury Teplice.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top