Detail info
Close

Travesti show Techtle Mechtle a Kočky

Travesti show Techtle Mechtle a Kočky

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Travesti show Techtle Mechtle a Kočky v novém pořadu ,,Nemocnice na pokraji zkázy,, poprvé v Litvínově!

Oblíbená česká travesti show přijíždí poprvé do Litvínova, se svým novým zábavným pořadem nazvaným ,,NEMOCNICE NA POKRAJI ZKÁZY,,. Každý si vyzkoušel za život už několikrát roli pacienta na vlastní kůži. Málo kdo ale ví, jak to chodí z té druhé strany. Během tohoto pořadu budete mít možnost nahlédnout pod pokličku do nemocnice, která si žije tak trochu vlastním životem. Zdravotní sestřička Jiřina je sice od rány, pacienti jí často lezou krkem, ale i přesto má svoji práci ráda. Zábavný pořad protkaný vtipnými scénkami z nemocničního prostředí, plný známých melodií a písniček, s výpravou více než 70ti kostýmů a divadelní scénou - to je ,,NEMOCNICE NA POKRAJI ZKÁZY,,.

Travesti revue Techtle Mechtle a Kočky je aktuálně nejúspěšnější českou travesti skupinou a většina jejich pořadů je vyprodána dlouho dopředu. Představení této skupiny se těší za poslední roky stále větší oblibě, a proto připravují vždy dva nové pořady ročně.

Těšit se můžete i na v Litvínově známé tváře - maličkou slečnu Sašu (Alexandra), slečnu Dolores (Lukáše) a nebo litvínovského rodáka (Jirku) slečnu Ginu a slečnu Cathrin (Martina)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top