Detail info
Close

Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg

Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Radovan Tariška Quintet feat. Alex Sipiagin
První setkání Alexe Sipiagina a Radovana Tarišky má na svědomí festival JazzFestBrno. Sipiagin hostoval na koncertě Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma, jenž v Česku premiéroval jeho vybraná aranžmá. Tariška je už více než dekádu klíčovým členem saxofonové sekce orchestru a spolupráce s jazzmany žijícími v New Yorku jej mimořádně zajímala od nepaměti. Setkání druhé se tedy koná právě teď, a to v sestavě nejméně o dvě třetiny menší, nikoli však méně zajímavé. Jazzové kvinteto představí vedle obou frontmanů další nadané improvizátory, ruského klavíristu Alexeje Podymkina, českého kontrabasistu Tomáše Baroše a Tariškova krajana, bubeníka Dávida Hodeka.

Lukáš Oravec Quartet feat.  Aaron Goldberg
Slovenský trumpetista a skladatel Lukáš Oravec je pravidelným hostem českých klubů a festivalů, a to jak se svojí vlastní kapelou, tak jako sólista bigbandů nebo speciální host v projektech jiných kapelníků. Prorokem je však i doma, kde si už ve svém poměrně mladém věku vydobyl pozici jednoho z nejuznávanějších jazzových hudebníků nejen nastupující generace. Svou dlouhodobě fungující kapelu často obohacuje výjimečnými hosty, především z kolébky jazzu, USA. Jeho nejnovějšího hosta, hvězdného Aarona Goldberga, známe i z brněnského JazzFestu, kde v roce 2006 exceloval v kapele Kurta Rosenwinkela.

INFO:
• zdarma děti do 6 let bez nároku na vlastní sedadlo
• Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma na přístavek
• pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
• rezervace vstupenek ZTP/P: vstupenky@jazzfestbrno.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg
picture Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg
picture Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg
picture Sipiagin & Tariška Q / Oravec Q & Goldberg
Top