Detail info
Close

Mezinárodní utkání ženy ČR-Chorvatsko

Mezinárodní utkání ženy ČR-Chorvatsko

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

České basketbalistky, které směřují za splněním vytyčeného dvouletého cíle, tedy postupem na ženský EuroBasket 2019, si k přípravě na finiš kvalifikace přizvaly reprezentační výběr Chorvatska. Zatímco české basketbalistky dosud v kvalifikaci nepoznaly hořkost porážky, i když se musely popasovat s bronzovými medailistkami z loňského ME Belgičankami, Chorvatky jsou ve svízelnější situaci.

Balkánský celek před posledními dvěma zápasy zatím drží třetí, tedy nepostupovou příčku. Ve vyrovnané skupině s Itálií, Švédskem a Makedonií jsou však ještě všechny celky až na Makedonii ve hře o postup. Pro Chorvatky je tak příprava proti silnému českému celku důležitá. Český trenér Štefan Svitek ovšem také hovoří o důležitosti tohoto přípravného období a chce dát příležitost i mladým adeptkám reprezentačního dresu. Vzájemný souboj tak slibuje atraktivní podívanou.

Oba celky se opět střetnou takřka na den přesně od posledního vzájemného zápasu. 8. června. Tehdy české basketbalistky v generálce na domácí ME v zápase dominovaly. Jak to bude nyní ve sportovní hale v Praze na Královce? Udrží si trenér Svitek s českým výběrem pozitivní bilanci? Odpovědi dostaneme už na začátku června.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top