Detail info
Close

MARINA VYSKVORKINA A KRYŠTOF MAREK muzikálové hity

MARINA VYSKVORKINA A KRYŠTOF MAREK muzikálové hity

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MARINA VYSKVORKINA A KRYŠTOF MAREK
VEČER MUZIKÁLOVÝCH HITŮ A SYMFONICKÝCH PÍSNÍ
Kouzelné propojení muzikálových hitů a symfonických písní v podání Mariny Vyskvorkiny v jediném pražském vystoupení se symfonickým orchestrem! Nenechte si ujít její nádherný soprán v nejznámějších melodiích, které napsali Andrew Lloyd Weber a Leonard Bernstein! V části koncertu zazní také symfonický cyklus písní současného českého skladatele, a zároveň dirigenta koncertu, Kryštofa Marka. Nechte se unést plným zvukem symfonického orchestru a jedinečnou interpretací Mariny Vyskvorkiny!

Marina Vyskvorkina
sopranistka ruského původu, jejíž mezinárodní kariéra začala v roce 1998, kdy absolvovala Národní akademii hudby v Oděse. V letech 1998 až 2011 byla sólistkou Státní opery Praha, kde vystoupila rovněž jako Ophélie (Thomas: Hamlet), Královna noci (Mozart: Kouzelná flétna) a Oscar (Verdi: Maškarní ples). Marina Vyskvorkina následně vystupovala i jako sólistka opery Národního divadla (Praha). V operních domech ve Vídni, ve Stamfordu, v Parmě, Piacenze, Karlsruhe a Praze ztvárnila titulní roli Donizettiho Lucie di Lammermoor.
Kryštof Marek
skladatel, textař, dirigent, aranžér a v neposlední řadě jazzový klavírista, který od konce 80. let minulého století spolupracuje na mnoha hudebních a divadelních projektech v širokém spektru hudebních žánrů. Dlouhodobě působí jako autor a dirigent v divadle Studio DVA, v Hudebním divadle Karlín, pravidelně hostuje s Českým národním symfonickým orchestrem.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, Parter / sekce ZTP/P-DISABLED je určena pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba) / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top