Detail info
Close

Letem světem

Letem světem

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Baby Balet Praha uvede světovou premiéru
celovečerního rodinného tanečního divadla „Letem světem“

Světová premiéra představení s názvem Letem světem proběhne ve středu 29. května 2019 od 19,00 hodin v divadle Hybernia v Praze. Pro Baby Balet Praha, který letos slaví 15. výročí založení, je to již třetí celovečerní titul, který sleduje jednotící ústřední téma a dramaturgickou linii pro nejmladší budoucí profesionály – studenty 3. – 5. ročníku TCP. Svět je rozdělen do dvou jednání a devíti „obrazů“: Severní Evropa, Jižní Evropa, Západní Evropa, Střední Evropa, Asie, Afrika, Jižní a Severní Amerika a „doma“. Každý obraz obsahuje 2 – 4 taneční etudy, které pohybovým slovníkem, hudbou, kostýmy a počítačovou animací - projekcí prezentují příslušnou etnickou oblast. Pořadem provází virtuální moderátor – natočený hlas – který pozve diváka do následujícího „světa“ a připomene specifika každé této oblasti, především z hlediska kulturního.

Letem světem má – stejně jako předchozí tituly - zájezdovou verzi pro produkci projektu: „Invaze tance do regionů“. Autorkou námětu a scénáře je Vlasta Schneiderová, choreografii jednotlivých obrazů si rozdělili stálí tvůrci a pedagogové TCP Tereza Hloušková, Pavla Königsmarková a Vlasta Schneiderová. V zájmu zvýšení povědomosti o tanci několik intimních produkčních informací pro „fajnšmekry“: celková délka programu je 100 minut, počet účinkujících = 22, stavba scény = 6 hodin, bourání = 2 hodiny, rozpočet = 1,2 mil. Kč, plánovaný počet repríz = 85 v sezónách 2019 – 2022.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top