Detail info
Close

Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again

Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Do ČR míří poprvé Bee Gees The Show z londýnského West Endu!

koncert přesunut z 22.10.2020 poté na 26.5.2021 a nakonec na konečný termín 4.9.2022

Vstupenky z původních termínů zůstanou v platnosti, není nutné je vyměňovat.

V případě komplikací s novým termínem se obracejte na pořadatele: mersey@volny.cz

 

 

 

Nadčasová hudba bratrů Gibbových zazní naživo v říjnu 2020 na Bee Gees The Show z londýnského West Endu v podání formace You Win Again. Ve čtvrtek 22.10.2020 v pražské Hybernii si přijdou na své milovníci jedné z nejvýznamnějších skupin 20.století – skupiny Bee Gees. Tato britská skupina byla založena v 50. letech, stylově se pohybovala na pomezí popu, rocku a disko, a ačkoli již zanikla, jejich hity nevymizely z playlistů rozhlasových stanic.

Připravte se na opravdu důkladnou cestu napříč všemi tvůrčími obdobími kapely v 60., 70. a 80. letech, a to včetně hitů, které Gibbovi napsali pro umělce jako Celine Dion, Diana Ross nebo Dolly Parton.

Na koncertech uslyšíte všechny velké hity Bee Gees včetně Night Fever, Stayin’ Alive, More Than A Woman, You Should Be Dancing, How Deep is Your Love?, Jive Talkin’, Tragedy, Massachusetts, Words, I’ve Got to Get a Message to You, Too Much Heaven, Islands in the Stream, Grease, If I Can’t Have You a spoustu dalších!

Díky této show zůstává bohatý odkaz bratrů Gibbových stále naživu, proto si nenechte ujít!

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again
picture Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again
picture Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again
picture Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again
picture Bee Gees The Show /UK/ performed by You Win Again

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top