Detail info
Close

VÁNOČNÍ NOSTALGIE XI...

VÁNOČNÍ NOSTALGIE XI...

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 

Vánoční nostalgie XI…

 

Galakoncert Vánoční nostalgie v Divadle Hybernia je z důvodu vládních nařízení přeložen až na neděli 12. prosince 2021 od 19 hod. Všichni ohlášení umělci potvrdili, že vystoupí i v náhradním termínu. Navíc se představí jeden speciální host, jako překvapení. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti (tento koncert je přeložen z původního termínu 20.12.2020).

V rámci aktuálních vládních opatření není důvod vracet vstupné. Organizace představení splňuje veškerá nastavená hygienická a protiepidemiologická pravidla!!!

 


Divadlo Hybernia se stane místem dalšího setkání fanoušků populárního koncertu Vánoční nostalgie. Opět se představí velký Vánoční band Pavla Větrovce a 12 hudebních hvězd: Monika Absolonová, Edita Adlerová, Olga Lounová, Zdeněk Plech, Jan Smigmator, David Deyl, Jakub Rousek, Davide Mattioli, Ondřej Ruml, Jiří Zonyga, Circus Ponorka, Xindl X a další. Scénář a moderace Petr Salava. Změna programu vyhrazena.

 

Info pro ZTP/P:

osoby ZTP/P  - 450,-Kč - 6ks (jen přístavky kolem 21.řady) pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top