Detail info
Close

BELMONDO symfonický koncert

BELMONDO symfonický koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BELMONDO symfonický koncert

Jedinečná příležitost se opět setkat s Belmondem, legendou světové kinematografie a nezapomenutelnou osobností.

Nenahraditelný zážitek slyšet 50ti členný symfonický orchestr a vidět nejepičtější momenty z filmů francouzské legendy. Promítání částí jeho kultovních filmů v doprovodu Prague Concert Philharmonic Orchestra pod vedením Borise Jedličky a pod taktovkou Jaromíra Krygla.

Jedná se o jediný koncert v Praze svého druhu. Za projektem stojí francouzská produkce Thierry Chabrot a Alexandre Piot, která má úzké vazby s rodinou zesnulého J.P. Belmonda a která vlastní výhradní práva danou myšlenku realizovat.

Koncert v Praze je startem plánované tour po celé Evropě!

J.P. Belmondo byl víc než herec, byl neoddělitelnou tváří francouzské kinematografie. Jeho široký usměv, jeho hlas a jeho osobnost byla naprosto jedinečná.

Belmondo « Bebel » nejen pro jeho blízké, byl velká osobnost, trochu rebel, ale velice citlivý člověk. Natočil více jak 80 filmů, v letech mezi 1957 – 2011. Dotknul se několika generací nejen filmových nadšenců ve Francii, v České Republice a v celém světě.

Jean Paul Belmondo říkal « Jak se málo kdy vracím k minulosti, nevím, jaká bude moje budoucnost. Dnes mě zajímá pouze přítomnost a ta je krásná ! » Carpe Diem.

Bohužel nás tento francouzský herec opustil ve svých 88 letech 06.09.2021 v Paříži. « Le Magnifique » (úžasný) odešel ke hvězdám, světovým legendám.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BELMONDO symfonický koncert

Změny a upozornění

ZMĚNA: BELMONDO symfonický koncert 26. a 27.11.2021 19:00 Divadlo Hybernia, Praha

ZMĚNA:
Vzhledem k aktuální situaci a omezením kvůli pandemii covid-19 se akce BELMONDO symfonický koncert v původních termínech 26. a 27. 11. 2021, vždy od 19:00 hodin a v místě Divadlo Hybernia, náměstí Republiky 3/4, Praha 1 přesouvají na jeden společný nový náhradní termín: 18. 3. 2022. Místo konání a začátek náhradního koncertu se nemění. 

Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Pro držitele vstupenek na původní termín 27. 11. 2021 jsou vyhrazena náhradní místa ve stejné cenové kategorii v sektoru Přízemí. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 31. 12. 2021.    

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top