Detail info
Close

PHYSICAL GRAFFITI (NL) - THE ULTIMATE LED ZEPPELIN

PHYSICAL GRAFFITI (NL) - THE ULTIMATE LED ZEPPELIN

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PHYSICAL GRAFFITI (NL) - THE ULTIMATE LED ZEPPELIN EXPERIENCE

Skupina PHYSICAL GRAFFITI již více než dvacet let působí jako pocta jedné z nejslavnějších světových rockových kapel Led Zeppelin. Sídlí v Holandsku a za posledních deset let si vydobyla solidní pověst na holandské a německé klubové scéně. Významný zlom v kariéře souboru nastal, když na post zpěváka nastoupil Andrew Elt. V posledních letech hraje kapela v této sestavě:
Na kytaru hraje Holanďan Daniel Verberk, který se snaží za každou cenu napodobit zvuk Jimiho Pagea. Používá identické aparáty, kytary a efekty jako slavná hvězda, ovšem k tomu přidává svůj vlastí nonšalantní styl.
 Basu obsluhuje irský rodák Dave Harrold, v současné době jediný zakládající člen souboru. Působí tiše ale přesvědčivě, stejně jako samotný John Paul Jones. Těžký základ a démonické basové linky nás přivedou do jiné dimenze, ve kterém výjimečně dojde k odlehčení majestátním zvukem mandolíny.
 O dalším členu kapely Němci Janu Gabrielovi se dá říct, že je převtělením Johna Bonhama. Toto přirovnání se může zdát přehnané do té chvíle, než ho uvidíte a uslyšíte, jak útočí na své průhledné “Ludwigy” během slavné skladby Moby Dick.
 Vzpomínky na Roberta Planta vyvolává mikrofon třímající Angličan Endrew Elt. Jeho hlasivky vydávají stejné klasické vytí, vzdechy a výkřiky, jaké známe ze starých vinylů originálního souboru.
 Jako poslední se ke kapele připojil virtuózní hráč na klávesy Remco va Zandvoort, který rovněž používá pouze staré klasické nástroje značky Fender Rhodes a Hammond. Nyní se posluchač může ponořit ještě hlouběji do majestátního zvuku Led Zeppelin.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top