Detail info
Close

ZVLÁŠTNÍ ZÓNY

ZVLÁŠTNÍ ZÓNY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Už nevím jak dlouho vlastně hrajeme, protože si pamatuju jen věci nedůležité, ale nebude to míň nežli mnoho let.

Naše hudba se vyvíjela z čistého folku, přes folkrock a nyní jsme ve fázi bítové. Samotná píseň a její příběh je to hlavní poselství, které zatím předáváme. Až nám to přestane psát, tak to rozbalíme jinak, ale to už....

V naší kapele se vystřídalo hudebníků daleko míň, než je v jiných formacích zvykem. Odešel zakladatel ZÓN a můj spoluhráč ještě z pravěku Michal . Tenhle chlapík umí hrát na všechno, co  mu dáte do ruky, ale klasická kytara a zobcová flétna jsou součástí jeho samotného, takže tyto nástroje ovládá víc než dobře. Skončil i Milan Bongo, který hraje na Djembe nejen srdcem, ale i pořádným hudebním sluchem a umem. Hrál s námi i výborný bubeník Zdenda a výtečný sólový kytarista Aleš, ale ten nám uplaval na dračí lodi.

 Současnost:

Už delší dobu hrajeme pohromadě a pomalu název naší kapely přestávám být klišé, ale je realitou. Kromě mě jsou tam samý zvláštní lidi. Třeba Wenca co hraje na basu. To je zvláštní člověk, nebo Honza, kterej hraje na sólovou kytaru. To je dost zvláštní člověk. O Patrikovi, který hraje na bící soupravu bych rád napsal, že je normální, ale po letech jsem pochopil, že je to zvláštní člověk. Zvláštní je i naše náhodná zpěvačka Irenka, která se objeví na našich koncertech za zvláštních okolností a pak zvláštně zmizí. Zbývá jen moje osoba, která se postupem času a vlivem těchto zvláštních lidí začíná dosti zvláštně vyvíjet.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top