Detail info
Close

Glenn Hughes – Deep Purple Classic Live

Glenn Hughes – Deep Purple Classic Live

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Glenn Hughes

bývalý baskytarista a zpěvák Deep Purple, známý milionům rockerů jako "Voice of Rock"(Hlas rocku) a současný frontman superskupiny Black Country Communion, s potěšením oznamuje, že vystoupí v Brně v klubu Sono centrum v rámci evropského turné dne 8.6.2019   pouze se skladbami Deep Purple z jeho období. Čeká nás více než dvou hodinová strhující show "GLENN HUGHES PERFORMS CLASSIC DEEP PURPLE LIVE".
Glenn Hughes je přední britský baskytarista a zpěvák, který v 60. letech působil jako frontman skupiny Finders Keepers a ve funk-rockové kapele Trapeze. V 70. letech (1973 až 1976) byl zpěvákem a baskytaristou legendární rockové kapely Deep Purple. Angažmá u této hardrockové kapely mu zaručilo statut celosvětově uznávané hvězdy a pevné místo v rockové historii. S Deep Purple natočil tři studiová alba – „Burn“, „Stormbringer“ a „Come Taste The Band“, která patří k těm nejcennějším v rozsáhlé diskografii této kapely. Podle mnohých fanoušků Deep Purple překonaly tyto nahrávky s hlasy Davida Coverdala a Glenna Hughese i původní alba s frontmanem Ianem Gillanem. Ze všech hitů z tohoto období lze zmínit např. pomalejší baladu „You Keep On Moving“ nebo vypalovačku „Burn“. Písně z těchto desek dodnes tvoří osu Hughesova koncertního playlistu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top