Detail info
Close

SAKRAPES

SAKRAPES

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SAKRAPES
Bluegrassovou kapelu SAKRAPES z Brna tvoří již legendární muzikanti s mnohaletou praxí ve věhlasných brněnských kapelách tohoto žánru -Smutňáci, Trapeři, Uhlák, Vědro, Eben, ClassicNewgrassQuartet, Blue WatterMill Band a Poutníci. Tyto kapely působily na brněnské bluegrassové scéně v 70. a 80. letech 20. století.
Kapelu založila pětice zkušených hráčů v roce 2000 pod názvem Kaktus a od roku 2004 hraje pod jménem SAKRAPES. Během jejího trvání kapelou prošlo několik muzikantů, výměny se týkaly zejména postů basisty a banjisty a od roku 2013 hraje SAKRAPES ve stabilizované podobě.
SAKRAPES vám nabídne tradiční bluegrassovou muziku, která vychází z původní hudby evropských přistěhovalců do USA.
Zvuk je dán akustickými nástroji a čistým příjemně zbarveným vokálem. Muzikanti kapely vám předvedou brilantní instrumentální brejky, kompaktní doprovod s patřičným drivem a pestrý vokální projev 3 zpěváků v kapele.
Osou repertoáru kapely SAKRAPES jsou vybrané melodické písně jmenovaných kapel, písně v podobě „coververzí“s vlastními texty, které vesměs vznikly překladem z tradičních originálů. Tyto skladby kapela nacvičila v průběhu svého trvání a většina z nich je zachyceny na dvou CD, které kapela dosud vydala. Repertoár doplňují rychlé intrumentálky pro banjo, mandolínu, dobro a kytaru, v případě country bálů ještě známé skladby a evergreeny převzaté od interpretů americké a české country hudby a bluegrassu.
Kapela SAKRAPES je ryze amatérská, muzika je pro hráče velkým koníčkem a účinným posilujícím prostředkem k jejich náročným povoláním - IT specialisté, lékař, výzkumník a penzista.
SAKRAPES vystupuje v klubových pořadech, na přehlídkách, festivalech, tanečních zábavách a country bálech, na kulturních a sportovních akcích a rautech, zkrátka všude tam, kde je vyžadován styl country & bluegrass a tím i dobrá nálada a pohoda. Ty kapela vozí sebou a šíří dokola.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!
Další info:
nečíslovaná sedadla / sleva "50% ZTP/P" pro držitele průkazu ZTP/P - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, slevu zvolte v nákupním košíku/ bezbariérový přístup ANO, zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top