Detail info
Close

FESTIVAL KRUMLOV - DÁRKOVÝ POUKAZ 2022

FESTIVAL KRUMLOV - DÁRKOVÝ POUKAZ 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

FESTIVAL KRUMLOV
Mezinárodní hudební festival Český Krumlov
31. ročník / 15.07.-06.08.2022
www.festivalkrumlov.cz

V průběhu let festival navštívila velká světová jména i známí čeští interpreti. I v roce 2022 pro vás připravujeme bohatý program nabitý nejen známými jmény, ale také množstvím míst, ve kterých se budou koncerty odehrávat.

Dárkový poukaz Festival Krumlov 2022
umožňuje nákup libovolného počtu vstupenek na koncerty tohoto ročníku festivalu.
Může být použit online na ticketportal.cz po zadání jedinečného kódu, jenž je součástí každého poukazu, nebo na všech prodejních místech Ticketportal.cz
Poukaz lze uplatnit od zveřejnění programu festivalu na www.ticketportal.cz až do vyprodání poslední vstupenky.
Na jeden nákup může být použito i více dárkových poukazů. Přesáhne-li cena vstupenek hodnotu poukazu (poukazů), lze nákup doplatit penězi. Nominální hodnota poukazu musí být vyčerpána celá, případný rozdíl propadá. Dárkový poukaz není možné vrátit a ani jinak vyměnit za hotovost.
Platnost Dárkového poukazu zaniká vyprodáním vstupenek na Festival Krumlov 2022 nebo uskutečněním poslední produkce festivalu v roce 2022.

Dárkové poukazy Festival Krumlov 2022 v distribuci na prodejních místech Ticketportal anebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top