Detail info
Close

Voda a oheň

Voda a oheň

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Voda a oheň
Na hladinu zámeckého jezírka se po více než čtvrt století vrací hudba. Naposledy jste si mohli z festivalu tento výjimečný zážitek odnést v roce 1995. Při 31. ročníku si můžete opět vychutnat romantickou atmosféru zahrady a jezírka, na jehož ostrůvku uvede Jihočeská filharmonie pod vedením dirigenta Vojtěcha Spurného Händelovu Vodní hudbu a Hudbu k ohňostroji.
Barokní velikán G. F. Händel působil na anglickém královském dvoře, a právě králové skladateli zadali, aby složil hudbu k venkovním produkcím. Vodní hudba tak doprovázela slavnosti na řece Temži, kterou uspořádal král Jiří I. a Hudba k ohňostroji oslavila konec války o rakouské dědictví za časů krále Jiřího II.
Tato velkolepá díla vám společně s přírodní scenérií nabídnou opravdu netradiční zážitek. Hudební produkci pohybově doplní dobová choreografie souboru Hartig Ensemble pod vedením profesorky Heleny Kazárové.

Jihočeská filharmonie, dirigent Vojtěch Spurný
Hartig Ensemble
, umělecká vedoucí Prof. Mgr. Helena Kazárová Ph.D.
Moderátor Jiří Vejvoda

Program
G. F. Händel:
Vodní hudba - Suity č.1 HWV 348, č.2 HWV 349, č.3 HWV 350
Hudba k ohňostroji HWV 351
Délka koncertu 1 hodina 10 minut bez přestávky

Součást zvýhodněného VSTUPENKOVÉHO BALÍČKU Č. 1
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal.cz a nebo je můžete zakoupit a vytisknout online - HOMEtickets!!

Slevy:
Děti mladší než 7 let ZDARMA bez vstupenky a nároku na sedadlo │ 50% VĚK / AGE < 16 │ 20% STUDENT < 27 (kat. 4 a výše) │ 20% SENIOR 65+ (kat. 4 a výše) │ 30% ZTP │ 50% ZTP/P-DISABLED
slevu zvolte v nákupním košíku, nárok na slevu je třeba prokázat u vstupu do místa konání
Slevy na heslo:
50% Občan ČK │ 20% KOOPERATIVA
PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLEV

Další info:
bezbariérový přístup ANO, pro vozíčkáře jsou určena sedadla na kraji každé řady
PRAKTICKÉ INFO - PŘÍSTUP NA KONCERT

Vstupné zahrnuje městskou daň ve výši 10%.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top