Pribeh Ulice pokračuje i v roce 2010

Príbeh ulice. Slovenský originál v česko-slovenském podání se v pátek 13. prosince 2009 pro letošní kalendářní rok loučí s Prahou vyprodaným představením v pražském divadle Hybernia.

V ROCE 2010 MUZIKÁL PRÍBEH ULICE

V PRAZE POKRAČUJE!!!

Pátek třináctého (listopadu) není pro produkci muzikálu v žádném případě něšťastným. Vyprodané divadlo Hybernia naposledy v letošním roce uvedlo nejúspěšnější slovenský muzikál – PRÍBEH ULICE. Pro velký zájem diváků se produkce rozhodla v uvádění muzikálu v Praze pokračovat!

Do této chvíle vidělo v Praze muzikál téměř 10.000 diváků ve 14 představeních, což jej řadí mezi jeden z nejúspěšnějších titulů na české muzikálové scéně.

Od ledna 2010 uvidí diváci PRÍBEH ULICE v nových prostorách divadla BLANÍK na Václavském náměstí, kde kromě standardních večerních představení chystá produkce také představení pro školy.

Předprodej na lednová představení začne během několika dnů v síti Ticketportal.

V hlavních rolích budou moci diváci i nadále vídat mimo slovenských představitelů také Karla Rodena či Davida Krause. Tito se představí na bratislavských derniérách muzikálu, které se konají 10. a 11. prosince letošního roku v bratislavské sportovní hale Pasienky.

Vstupenky v ceně od 290,- Kč exkluzivně v prodeji v síti TICKETPORTAL (www.ticketportal.cz)

Top