ZMĚNA: MARIE ROTTROVÁ - LADY SOUL 26.9.2022 (původní termín 13.12.2021, 9.3.2022, 17.5.2022) - MOST

ZMĚNA:

Ze zdravotních důvodů se bohužel koncert MARIE ROTTROVÁ - LADY SOUL v plánovaném termínu 26.9.2022 od 19:00 ve Sportovní hale Most neuskuteční a bude PŘELOŽEN na náhradní termín (první polovinu prosince 2022). O přesném datu budete včas informováni.

 

Zakoupené vstupenky na původní termín zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

 

V případě, že nemáte zájem čekat na stanovení náhradního termínu představení, je možné žádat o vrácení peněz, nejpozději však do 10.10.2022. 

 

 

Vstupné se vrací následovně:


1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce - vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

Top