ZRUŠENO: LES MISÉRABLES - BÍDNÍCI, 30. ZÁŘÍ- 9. ŘÍJNA 2022, PRAHA

Vážení přátelé Ticketportal.cz

představení muzikálu Les Misérables – Bídníci plánovaná v pražské GOJA Music Hall od září 2022 musela být bohužel ZRUŠENA.

 

Připojujeme vyjádření pořadatelské agentury:

"Vážení divadelní přátelé,
od začátku tohoto roku máme uzavřenou a zaplacenou licenci na uvádění muzikálu Les Misérables - Bídníci u majitelů práv z Velké Británie.
Dle této smlouvy, která stanoví, že herecké obsazení, dekorace a kostýmy, musí schválit tito britští majitelé práv z Londýna.
Do dnešního dne jsme bohužel tyto souhlasy neobdrželi a tím jsme se dostali do patové situace, především v kapacitě výroby dekorací, kostýmů a kulis, kdy výrobci pracují podle pevných harmonogramů a nejsou schopni garantovat dodržení výrobních termínů tak, abychom dílo v prvotřídní kvalitě stihli uvést v září 2022.
Je nám velmi líto, že uvedení Bídníků musí být odloženo, ačkoliv jsme dodrželi a udělali/splnili vše, co si licensor přál a nárokoval. Ještě jednou se omlouváme a zachovejte nám přízeň.

GOJA, agentura Gott-Janeček
V Praze 17.5.2022"

 

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

c) Sodexo- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

 



 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL

 

 

 

Top