ZRUŠENO: Ian Paice feat. Purpendicular 10.12.2021 20:00 Masters of Rock Café, Zlín

ZRUŠENO:
Vzhledem k aktuálnímu vývoji pandemie covid-19 a zrušení části evropského turné se koncert člena Deep Purple Ian Paice feat. Purpendicular v plánovaném původním termínu 10. 12. 2021 od 20:00 hodin a v místě Masters of Rock Café, Tyršovo nábřeží 5497, Zlín bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě jejich nákupu.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top