OKTAGON Underground: VÉMOLA vs. MARPO v boxu se přesouvá a proběhne v O2 areně v sobotu 21.5.2022

UNDERGROUND míří do O2 areny! Zápas, který visel ve vzduchu a v hlavách fanoušků už roky se z důvodu „výměny součástek“ českého Terminátora přesouvá na 21.5.2022. Střet dvou světů, sportovců, celebrit a výrazných osobností. Nejpopulárnější český zápasník a hvězda OKTAGONU Karlos „Terminátor“ Vémola se tváří v tvář utká s českým rapperem Marpem v boxu, tedy mimo svou komfortní zónu.

„Já na ten svůj první knockout čekám už 30 let, takže jestli na něj budu čekat o 3 měsíce déle, už to asi vydržím“, řekl sebevědomě Vémola.

„Já samozřejmě přeju Karlosovi, aby se uzdravil, protože zdraví máme jenom jedno, ale k jeho poznámce o knockoutu bych rád vzkázal: Dej tomu, Terminátore, dalších 30 let a třeba se ti to podaří“, kontroval pohotově Marpo.

To a mnohem víc na události, která nemá v České republice obdoby. Hvězdy OKTAGONU, to nejlepší, co domácí scéna bojových sportů nabízí. Samozřejmostí bude bohatá audiovizuální show, která v doprovodu s atmosférou O2 areny, vyčaruje životní zážitek.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termíny akce (13.11.2021 a 26.2.2022) zůstávají v platnosti i na nový termín 21.5.2022. Prodej vstupenek pokračuje v síti Ticketportal.

Top