ZMĚNA: ČECHOMOR – vánoční koncert KOOPERATIVA TOUR, 6.12.2021, ZLÍN

ZMĚNA:

Z důvodu nemoci se koncert: ČECHOMOR v rámci KOOPERATIVA TOUR v plánovaném termínu 6. 12. 2021 (7.12.2020) od 19:00 hodin v místě Kongresové centrum, Zlín neuskuteční a PŘESOUVÁ se na nový, náhradní termín: 18. 1. 2022. Místo a začátek koncertu zůstávají beze změny.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

 

Vyjádření pořadatele akce:

VÁNOČNÍ KONCERT ČECHOMORU VE ZLÍNĚ PŘELOŽEN Z DŮVODU NEMOCI NA 18. LEDNA!

Z důvodů aktuálního onemocnění zpěváka a kytaristy Františka Černého se vánoční koncert skupiny ČECHOMOR v Kongresovém centru Zlín neuskuteční v původně plánovaném datu 6. prosince.

František, celá kapela i pořádající Agentura Velryba se divákům omlouvají za nepříjemnosti spojené s další změnou termínu koncertu, v současné době jsou však věci “mezi nebem a zemí“, které zkrátka nikdo neovlivní. Věříme, že fanoušci a majitelé vstupenek najdou pochopení pro tuto situaci a podpoří nás všechny v nelehké době tím, že si na koncert ještě pár týdnů počkají.

ZLÍNSKÝ KONCERT ČECHMORU SE USKUTEČNÍ V NÁHRADNÍM DATU 18. LEDNA 2022. Místo konání – Kongresové centrum Zlín – zůstává nezměněno.

Původní vstupenky na koncert zůstávají v platnosti, zbývající vstupenky jsou stále k dostání v prodejní síti Ticketportal (tedy dodatečně – tip na krásný vánoční dárek pro ty, co ještě vstupenky nemají :)

Děkujeme za pochopení a těšíme se naviděnou v lednu na zlínském koncertu skupiny Čechomor.

 

AGENTURA VELRYBA

 

 

 

 

 

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení
AGENTURA VELRYBA a Reklamační oddělení Ticketportal.cz

 

 

Top