Největší tenisová akce Billie Jean King Cup by BNP Paribas první listopadový týden v Praze

Billie Jean King Cup by BNP Paribas je nová soutěž Mezinárodní tenisové federace, která nahrazuje a rozvíjí populární Fed Cup. Nadcházející finále je celosvětovou premiérou, čeká nás premiérový ročník této soutěže v termínu od 1. do 6. listopadu v pražské O2 areně a O2 universu.

Národní reprezentační týmy s pěti hráčkami jsou rozděleny do čtyř skupin po třech. V každé ze skupin se utkají tři země systémem každý s každým, tedy všechny národní týmy odehrají dvě utkání v základní části. Součástí utkání budou dva zápasy ve dvouhře a jeden ve čtyřhře. Nejlepší celek z každé skupiny postoupí do semifinále. Vítězné páteční semifinálové týmy se v sobotu 6. listopadu utkají o pohár tenisové legendy Bille Jean Kingové, která bude v Praze osobně přítomna.

Prodej vstupenek na první ročník Billie Jean King Cup začne v síti Ticketportal 6. října ve 12:00 hodin.

Ceny celodenní vstupenky do O2 areny: 890 korun do čtvrtého patra a 2 290 korun do prvního patra. Čtyřdenní balíček na všechny zápasy základní skupiny v O2 areně: 1 960 korun, resp. 4 960 korun. Jedna vstupenka zahrnuje obě utkání hracího dne se všemi třemi zápasy (dvě dvouhry a čtyřhra), tedy dohromady 6 zápasů.

Cena na páteční semifinálová utkání v O2 areně: 1 490 do čtvrtého patra a 3 990 korun do prvního patra. Sobotní finále startující od 16:00 je za 1 190 a 2 990 korun.

Celodenní vstupenka je s možností opakovaného vstupu a halu je možno opustit. Dopolední zápasy začnou v 10:30, odpolední po dohrání utkání dopoledního, nejdříve však od 17 hodin.

Kapacita O2 areny pro Billie Jean King Cup je 12 000 diváků, O2 universa 2 000.

Vstup na utkání se bude řídit platnými protiepidemickými opatřeními, organizátoři doporučují očkování proti COVID 19. Při nákupu vstupenek vyberte, s jakou variantou protiepidemického opatření na akci dorazíte.

Top