ZRUŠENO: NA STOJÁKA – LIVE VE PHENOMEN MUSIC BARU 20.10.2020 – PRAHA

ZRUŠENO:

Z důvodu protipandemických omezení se stand up představení Na stojáka - live ve PHENOMEN Music Baru v plánovaném termínu 20.10.2020 od 19:00 hodin a v místě PHENOMEN Music Bar, Nádražní 43/84, Praha 5 bez náhrady RUŠÍ. Náhradní termín se pořadatelům bohužel nepovedlo nalézt.

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě jejich nákupu. 



Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: mailto:eva.sulcova@ticketportal.cz

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail:
rezervace@ticketportal.cz


Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top