ZMĚNA: LADISLAV ZIBURA – PĚŠKY MEZI BUDDHISTY A KOMUNISTY 26.11.2020 (původně 31.3.2020) – KC Semilasso, Brno

Vážení zákazníci,

pořadatel akce nás informoval, že přednášky LADISLAV ZIBURA – PĚŠKY MEZI BUDDHISTY A KOMUNISTY, která se měla uskutečnit dne 26.11.2020 (původně 31.3.2020) v  KC Semilasso v Brně, byla bohužel ZRUŠENA.

 

Níže naleznete oficiální vyjádření pořadatele akce, který jako náhradu za vstupenky nabízí záznam přednášky a zároveň e-book knihy 40 dní pěšky do Jeruzaléma.

Ti z Vás, kteří nebudou mít o nabídku zájem, mohou zakoupené vstupenky vracet v místě zakoupení, nejpozději však do konce dubna 2021.

Prohlášení pořadatele:

,,Naši drazí návštěvníci,

v první řadě vám moc děkujeme za to, že jste si vloni koupili lístky. Moc si vážíme toho, že na naše přednášky chodíte. Možnost náhradních termínů je v nedohlednu a my vám přednášku dlužíme už dlouho. I kdyby byl náhradní termín možný, nechtěli bychom nutit zejména starší lidi chodit do uzavřeného sálu. A tak jsme vymysleli řešení. Věříme, že nejlepší možné.

 

Jako náhradu za lístky jsme pro vás připravili záznam přednášky z lepších časů. Máme ho natočený na několik kamer, s dobrým zvukem, a co je vůbec nejlepší, uvidíte na něm sál plný smějících se lidí bez roušek. Přednášku si tak můžete užít skoro jako kdybyste byli v kině nebo divadle. 

Pokud naši alternativu přijmete jako náhradu za lístky, z celého srdce vám za to děkujeme! Podpoříte své kino, divadlo i nás. Nebudeme vám lhát, nejsou to pro nás lehké časy. Sály mají už rok zavřeno, my rok nevystupovali.

Zároveň ale víme, že možná taky otáčíte každou korunu. Pokud byste vstupné potřebovali vrátit, je to možné.

 

Jak se rozhodnete, necháme plně na vašem uvážení. V každém případě vám děkujeme za přízeň a trpělivost.

 

Přejeme pevné nervy a zdraví a těšíme se na viděnou. Moc nám chybíte. Opravdu moc! 
Ladislav Zibura a Martin Kolář“

Top