ZRUŠENO: DESTROYER (CA) 22.1.2021 20:00 (původně 22.4.2020) Divadlo Archa, Praha

ZRUŠENO:
Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 a omezení veškerých koncertních aktivit v roce 2021 se koncert skupiny DESTROYER (CA) v plánovaném náhradním termínu 22. 1. 2021 od 20:00 hodin (původně 22. 4. 2020) a v místě Divadlo Archa, Na Poříčí 26, Praha 1 bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení do 30. 6. 2021.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Oficiální vyjádření pořadatele:
Vzhledem k trvající pandemii koronaviru a s ní spojenými opatřeními nejen v České republice, ale globálně, se koncert Destroyer nakonec bohužel úplně ruší. Spolu s managementem umělců jsme dlouho řešili nový termín na druhou polovinu letošního roku, až nakonec došlo k rozhodnutí koncert Destroyer odsunout až do roku 2022. Destroyer totiž využili nemožnosti koncertování a připravují nové abum, které by mělo vyjít nejpozději právě začátkem následujícího roku. Následující světové turné tak proběhne již s představením nového repertoáru. Koncert původně přesunutý na 22. ledna se tedy neuskuteční, ale Destroyer se v Divadle Archa objeví v roce 2022. O novém termínu koncertu budeme informovat hned, jak to bude možné.  

Vstupné na koncert Destroyer 22. ledna budou vráceny a to následovně:

V případě, že jste vstupenky zakoupili online, platba vám bude automaticky vrácena zpět na váš účet, a to během následujících tří týdnů. Pokud jste si pořídili fyzické vstupenky, bude vám částka vyplacena v místě nákupu, a to nejpozději 30. června 2021.

Děkujeme za pochopení, Divadlo Archa

Top