Prodej vstupenek na ME v judu byl zrušen

Z důvodu opatření proti šíření onemocnění Covid 19 byl zrušen prodej vstupenek na ME v judu a šampionát se bude konat bez divácké účasti.

Vracení vstupného bude probíhat podle toho, jak byla realizována platba:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu
a/ Při vyzvednutí vstupenek na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou vrací vstupné automaticky centrální kancelář (ulice Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (ulice Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat.

Vracení probíhá postupně a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

UPOZORNĚNÍ: prodejní místa pro fyzické vrácení vstupenek jsou v současné době zavřená (včetně centrální kanceláře) a je potřeba vyčkat na zrušení omezení vydaných vládou ČR.

Top