SIMPLY RED 22.11.2020 - PRAHA

Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit koncert kapely SIMPLY RED, který se měl konat dne 22.11.2020 v pražském Foru Karlín.


V případě, že se akce ruší, je pořádající agentura LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. v souladu se zákonem č. 247/2020 Sb., o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí, povinna zákazníkovi nabídnout poukaz v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci.

Vstupenky je možné vyměnit za poukaz, který pak lze využít k nákupu jiné akce daného pořadatele a to těmito způsoby:

a)      pokud jste si zakoupili vstupenku online, přihlaste se do svého účtu na našich internetových stránkách (www.ticketportal.cz)

b)      pokud jste si zakoupili vstupenku na prodejním místě, je možné výměnu za poukaz provést na onom prodejním místě či si můžete sami vyměnit vstupenku za poukaz na našich internetových stránkách (www.ticketportal.cz)

Postup výměny vstupenek za poukaz naleznete zde.

Žádost o vydání poukazu, resp. výměna vstupenky za poukaz musí být uplatněna nejpozději do 31. března 2021.

 

V případě, že ke dni tohoto oznámení patříte do skupiny osob se zdravotním postižením, jste osoba vedená v evidenci úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání, jste osoba těhotná nebo čerpající mateřskou nebo rodičovskou dovolenou, osoba starší 65 let nebo osamělý rodič pečující o nezaopatřené dítě („chráněné osoby“), máte dle zákona č. 247/2020 Sb., právo požádat o vrácení vstupného a vstupné vám bude vráceno do 14 dnů od doručení Vaší žádosti a prokázání, že patříte mezi chráněné osoby.

Při online objednávkách tento formulář, při nákupu na prodejním místě navštivte ono prodejní místo a vstupenky vraťte tam.


 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top