Koncert Andrého Rieu v O2 areně se ani napodruhé letos neuskuteční. Nizozemský houslista přijede v květnu 2021

Z důvodu pokračující pandemie koronaviru je nutné již podruhé zrušit termín koncertu Andrého Rieu a jeho Orchestru Johanna Strausse, který se měl v pražské O2 areně uskutečnit 11. listopadu 2020. Nizozemský houslista zahraje v Praze 21. května 2021.

„Zdravím vás, milí fanoušci v Česku. Můj orchestr a já jsme se velmi těšili na návrat do vaší překrásné země, kde bychom odehráli náš koncert. Bohužel zdraví je na první místě, a to jak zdraví vaše, mých neuvěřitelných fanoušků, tak i mých muzikantů a celého týmu, kteří jste všichni součástí mé velké rodiny. Už teď se proto všichni těšíme, že se v Praze uvidíme příští rok. Nemůžu se dočkat, až se do Česka v roce 2021 vrátím. Děkuji vám všem za vaši trpělivost a prosím, zůstaňte zdraví. Posílám vám z Maastrichtu spoustu lásky“, zdraví na dálku české fanoušky houslista André Rieu.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín koncertu (5. června 2020) i na první náhradní termín (11. listopadu 2020) zůstávají nadále v platnosti i na nový termín koncertu a není třeba je vyměňovat.

Prodej vstupenek na nový termín koncertu 21. května 2021 pokračuje v síti Ticketportal a na webových stránkách www.andrerieu.com.

Top