ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: KATAPULT – NOSTALGIA TOUR 2020 13.11.2020 - ZLÍN

ZMĚNA:

Koncert skupiny KATAPULT – NOSTALGIA TOUR 2020 plánovaný na termín 13.11.2020 ve zlínském Masters Of Rock Café se PŘESOUVÁ na termín 13.11.2021 od 20:00 hod. Místo konání a čas začátku zůstává beze změny. 


KATAPULT - MASTERS OF ROCK CAFÉ ZLÍN - do roka a do dne!

Koncert legendární kapely KATAPULT se překládá! Fanoušci si tak budou moci užít tento nezapomenutelný zážitek přesně do roka a do dne od původního plánovaného termínu. 

Nový termín 13.11.2021 si tak zapište do svých rockových diářů. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Zde je oficiální vyjádření kapely:

Prohlášení k přeložení Nostalgia Tour

Na základě „vyšší moci“ pandemie Covid–19, platných mimořádných opatření a restrikcí Katapult s velikou lítostí oznamuje, že až do konce roku 2020 nebude vystupovat.

Koncerty z Nostalgia Tour budou přeloženy na rok 2021 a můžeme vás ubezpečit, že o ně nepřijdete. 

Za současných opatření MZČR není možné odehrát v uzavřených prostorách plnohodnotný koncert Katapultu v takové kvalitě, na jakou jsou fanoušci zvyklí, koncert plný energie a emocí. Zároveň nelze při takovém množství lidí, které se na koncertech Katapultu setkává, zajistit bezchybné dodržování opatření a neohrozit tak zdraví fanoušků. Na Katapult chodí všechny generace, včetně těch nejohroženějších. Katapult není ke svým fanouškům lhostejný a záleží mu na jejich zdraví.

Zachovejte prosím Katapultu přízeň, ponechte si vstupenky jako investici do budoucna. Katapult, až se vrátí na pódia, která znamenají svět, vám to mnohonásobně zhodnotí. A opět na pódiích zazáří: “rudé oči maršálů“.  

Více informací k rozhodnutí o přeložení turné Katapultu na www.katapult.cz

 

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.


V případě nevyhovujícího nového termínu, je možné vstupenky vyměnit za poukaz, který pak lze využít k nákupu jiné akce daného pořadatele a to těmito způsoby:

a)            pokud jste si zakoupili vstupenku online, přihlaste se do svého účtu na našich internetových stránkách

b)           pokud jste si zakoupili vstupenku na prodejním místě, je možné výměnu za poukaz provést na onom prodejním místě či si můžete sami vyměnit vstupenku za poukaz na našich internetových stránkách

Postup výměny vstupenek za poukaz naleznete zde.

 

V případě, že jste (osoba se zdravotním postižením, osoba vedená v evidenci úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání, osoba těhotná, osoba čerpající mateřskou nebo rodičovskou dovolenou, osoba starší 65 let nebo osamělý rodič pečující o nezaopatřené dítě) a splňujete tak jeden z liberačních důvodů, který Vám umožňuje vstupenky vracet, ačkoliv probíhá výměna za poukaz, vyplňte si, prosím, při online objednávkách tento formulář, při nákupu na prodejním místě navštivte ono prodejní místo a vstupenky vraťte tam.

 

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top