Show QUEEN RELIVED BY QUEENIE se přesouvá na rok 2021

Vyjádření kapely Queenie:

„Show QUEEN RELIVED by Queenie v O2 arena jsme nuceni vzhledem k nově vyhlášeným hygienickým restrikcím Ministerstvo zdravotnictví České republiky přesunout na rok 2021.

Po měsíci jednání, kdy jsme byli přizváni k nastavení strategie pro realizaci hromadných akcí sportovního, kulturního a dalšího společenského charakteru od 1.9.2020, a kdy jsme nabývali signálů k tomu, že naše show budeme moci uskutečnit, musíme bohužel konstatovat, že nová nastavení nejsme schopni promítnout do našich koncertů. Konkrétně se jedná o podmínku, kdy na akcích s živou hudební produkcí nesmí být sektory ke stání. 25% našeho koncertu bude probíhat na molech uprostřed areny, čili by diváci museli koukat vsedě za sebe, pódium je vysoké dva metry, navíc bychom některé diváky ze sektoru na stání museli přesouvat po ostatních sektorech v hale. Utrpěla by tím celá show i prožitek vás diváků.

Je nám to velice líto. Na koncert jste se těšili a věřte, že my neméně. Stálo nás to všechny i celý realizační tým spoustu energie, ale můžeme vás ujistit, že o koncerty nepřijdete. HRÁT BUDEME!

V současné chvíli projednáváme nové termíny a v nejbližších dnech oznámíme konkrétní datum. Vstupenky si prosíme ponechejte, zůstávají v platnosti. Moc vám děkujeme za pro nás nezbytnou podporu a těšíme se na vás!“

Top