Lážo Plážo Fest se přesouvá!

V Otrokovicích 4. května 2020

 

Tisková zpráva: Otrokovický festival Lážo Plážo se přesouvá na rok 2021.

 

Měl to být jeden z prvních open-air festivalů ve Zlínském kraji letošní sezony. Festival odehrávající se na otrokovickém Štěrkovišti sliboval po prvním ročníku mnohá překvapení, z důvodu vládních nařízení omezujících konání akcí pro více jak 100 osob však bude v kalendáři letos chybět. Nové datum konání LPF je sobota 26. června 2021.

 

Podobně jako u ostatních velkých akcí v České republice, také organizátoři Lážo Plážo Festu se ho rozhodli kompletně přesunout na příští rok. „V tento moment nám to přijde jako nejzodpovědnější řešení,“ říká pořadatel festivalu Jan Svoboda a dodává, „dělat festival jen napůl nechceme, nebylo by to fér vůči našim fanouškům. Raději za rok a v plné parádě“

 

Hlavní hvězdy v programu zůstávají

 

Pořadatelé potvrdili, že se jim podařilo zajistit na příští rok většinu letošních headlinerů – Mig 21, Horkýže Slíže, Wohnout nebo písníčkáče Pokáče. K nim postupně ohlásí dalších osm vystupujících a novinky, kterými chtějí po loňském prvním ročníku festival posunout zase na vyšší úroveň.

 

Vstupenky zůstávají nadále v platnosti, pokračuje také jejich předprodej. „Pokud můžete, vstupenky si ponechte. Moc tím pomůžete festivalu, který teď bude muset vydržet dalších 14 měsíců i poté, co již zaplatil zálohy za účinkující, techniku a ostatní výdaje,“ říká Jan Svoboda. V případě, že budou chtít majitelé vstupenek jejich refundaci, je na webu festivalu připravený formulář s žádostí. Pravidla refundací budou upřesněna, jakmile Vláda ČR přijme legislativu k aktuálnímu zákazu.

 

Pod hlavičkou LPF přibydou nové akce

 

Než se všichni fanoušci potkají v červnu 2021 na otrokovickém Štěrkovišti, budou mít možnost se s Lážo Plážo Festem potkat na individuálních koncertech pořádaných pod jeho jménem. První z nich bude koncert slovenských Horkýže Slíže v Bystřici pod Hostýnem 26. září. Další akce budou následovat a fanoušci se s nimi potkají po celém území Zlínského kraje.

 

 

Základní informace o akci:

 

Lážo Plážo Fest je městský hudební festival zahajující sezonu open-air akcí ve Zlínském kraji. Koná se v prostředí otrokovického přírodního koupaliště Štěrkáč a kombinuje aktivní odpočinek se zábavou. Po úspěšném prvním ročníku plánovali organizátoři festival posunout opět dále, bohužel z důvodu vládních nařízení museli přistoupit ke kompletnímu přesunu na rok 2021. Nový termín pořádání je tedy sobota 26. června 2021.

 

Hudební program LPF na sobotu 26. června 2021 (zatím potvrzené kapely): Mig 21, Horkýže Slíže, Wohnout, Pokáč.

 

Více info na www.lazoplazofest.cz

 

Kontakt na pořadatele: Jan Svoboda, povidej@lazoplazofest.cz

Top