Ben Cristovao míří se svojí kapelou opět do O2 areny. Prodej vstupenek startuje dnes!

Show Bena Cristovao přilákala letos v září do O2 areny 15.000 fanoušků. Obrovská energie, kterou tady zažil, jej motivovala k dalšímu koncertu v této hale. Do O2 areny se vrátí 26. 9. 2020. Vstupenky jdou do prodeje od 10. prosince v 10:00.

Let balonem, levitace, prvky nového cirkusu, vypilovaná taneční show a především perfektní hudební zážitek – to vše bylo možné zažít letos v září na prvním koncertě Bena Cristovao v O2 areně. Skvělá odezva fanoušků a neuvěřitelná atmosféra inspirovala Bena ke koncertu v této hale i v roce 2020.

V září 2020 půjde o zbrusu novou show, nic se nebude opakovat. Nejen svou výpravou bude opět na velmi vysoké úrovni a v některých aspektech ještě jistě předčí tu letošní. Ben se opět spojí s profesionálním týmem, který kreativně zastřeší režisér Jakub Vedral z agentury Art Prometheus a stage designer Štěpán Kuklík. Chybět nebude Benova kapela, která jej doprovází již několik let. „Letos show předčila očekávání moje a myslím, že i mýho týmu. Měli jsme obavy, nebo spíš respekt, z mnoha věcí. U tak produkčně náročné akce se může hodně pokazit. Všechno ale klaplo parádně, malý komplikace se přešly s úsměvem a největší poklonu posílám i teď dodatečně fanouškům. Byli jste boží! S radostí si tenhle zážitek dám znova!“ Dodává za sebe Ben.

Ben Cristovao je jedním z nejzásadnějších tuzemských interpretů. V roce 2019 vydal EP Kontakt, které obsahuje celkem šest písní – mezi nimi je také skladba Aleiaio, která má na Spotify neuvěřitelných 2 miliony poslechů, na YouTube získal její výpravný klip z Rio de Janeira téměř 5 milionů zhlédnutí. Toto album vydal netradiční formou a společně s ním připravil v týdnu vydání pro fanoušky dvojici koncertů, které pro ně byly zdarma přímo na náměstích daných měst. V příštím roce má před sebou Ben několik dalších ambiciózních plánů. Ty prozradí hned na začátku roku 2020. Na Instagramu Bena sleduje aktuálně přes 770 tisíc fanoušků. Kromě úspěšné hudební kariéry se Ben stále vrcholově věnuje brazilskému jiu-jitsu. Je Mistrem Asie pro rok 2018 ve své kategorii.

Právě dnes se spouští prodej vstupenek prostřednictvím oficiální sítě Tickeportal v následujících cenových relacích:

VIP GOLDEN CIRCLE
2490 Kč (s návštěvou generální zkoušky)
Vstupenka obsahuje garantované stání v prvních řadách u podia a samostatný vchod do tohoto prostoru. Navíc umožňuje držiteli vstupenky účast na generální zkoušce ke koncertu.

GOLDEN CIRCLE
1590 Kč
Vstupenka zajišťuje stání u podia. Do prodeje jdou tyto vstupenky v omezené kapacitě.

SEZENÍ PREMIUM
103, 110 a plocha nad sektory 117 a 118
1690 Kč
Obsahuje navíc podepsaný plakát a samostatný vchod.

STÁNÍ
990 Kč

SEZENÍ
SEKTORY 117, 118 umístěné přímo naproti podiu.
1390 Kč

SEZENÍ
OSTATNÍ SEKTORY 1. PATRO
1190 Kč

SEZENÍ
4. PATRO
890 Kč

BEN CRISTOVAO, O2 ARENA 26. 9. 2020, 19:00
Více informací o akci naleznete na:

www.instagram.com/bennycristo
www.o2arena.cz
www.ticketportal.cz

Top