Muzikálový fenomén pro mladé Disney´s HIGH SCHOOL MUSICAL v květnu v Praze!

Nejoblíbenější televizní a filmový muzikál pro mladé HIGH SCHOOL MUSICAL, jehož dvě části shlédly po celém světě milióny mladých diváků a jehož třetí díl nyní přichází do kin, má svou velkolepou lední revue!

HSM_live2

 

 

 

 

 

Vůbec poprvé tak do ČR, do Prahy, přijíždí neodolatelný Troy, sympatická Gabriella, kráska Sharpey se svým bratrem Ryanem, Taylor, Chad a další známé postavy z „hudební školy“ v podání světových krasobruslařů a krasobruslařek!
Disneyho HIGH SCHOOL MUSICAL  na ledě je fenomenální lední revue, inspirovaná filmovým šlágrem „High School Musical“ a High School Musical 2“, ve které se mísí originálmí písničky s tancem na ledě! Zahrajte si a rozjeďte to s nimi! Dokonalý zvuk, známé písničky a veselá taneční čísla, to vše najdete v této velkolepé lední show!

PRAHA, TESLA Aréna (HC Sparta)
Pátek 1.5.2009 v 18:30
Sobota 2.5.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00
Neděle 3.5.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00

HIGH SCHOOL MUSICAL je skutečným megahitem současné mladé generace! Je to oslava radosti ze života, z muziky a tance. Filmová podoba muzikálu se setkala s ohromným úspěchem a tvůrci této fantastické lední revue při jejím vzniku velmi úzce spolupracovali s právě filmovými tvůrci, aby byla lední podoba muzikálu co nejvíce věrná a zajímavá stejně jako její filmový předchůdce. V hlavních úlohách bruslí světoví krasobruslaři, celá produkce je nejen plná skvělých krasobruslařských výkonů, ale také plná světel, barev a cele naplněna duchem mládí a radosti z pohybu a hudby. Hudebním doprovodem lední revue je klasický filmový soundtrack, tedy vč. všech známých hitů jako např: „We´re all In This Together“, „Get´cha Head In The Game“, „Start Of Something New“, „Stick to the Status Quo“ plus písně z druhého dílu muzikálu! Soundtrack z filmu High School Musical je pojmem již sám o sobě, neboť po své premiéře v roce 2006, byl v USA oceněn jako nejlepší album roku 2006, DVD s filmem se umístilo na 1. místě v prodejnosti a prodalo se ho neuvěřitelných 7,2 milionů nosičů, úspěch druhého dílu pak navazuje tam, kde skončil první. Tato skvělá lední revue obsahuje oba dva díly tohoto slavného muzikálu!

HSM_live

Co dodat? HIGH SCHOOL MUSICAL na ledě v celé své velikosti a záři míří v květnu do PRAHY!
POZOR! Předprodej vstupenek byl zahájen!

Top