Vstupenky na akce v Londýně a do UK v prodeji přes Ticketportal!

Ticketportal začal ve své pražské kanceláři prodávat kompletní nabídku partnerské mezinárodní sítě TICKETMASTER (http://new.ticketportal.cz/tmSearch.asp; www.ticketmaster.com) do Velké Británie! Nabídka čítá divadla, muzikály, show, zábavu, koncerty, kluby, sport - fanoušci Premiere League mohou stejně jako příznivci popové hvězdy – např. Prince – cestovat za svým snem na Ostrovy už se vstupenkou v kapse!
Vstupenky ze sítě TICKETMASTER je možné koupit pouze osobně v centrále sítě ticketportal.cz, Politických vězňů 15, Praha 1 – Nové Město (MAPA) za hotové i na kreditní kartu. Zakoupené vstupenky není možné vrátit, pouze v případě zrušení akce. Před každým nákupem je zákazník poučen o obchodních podmínkách, za kterých si vstupenku ze sítě TICKETMASTER kupuje!

Obchodní podmínky nákupu vstupenek ze sítě TICKETMASTER:

Důležitá upozornění zákazníkům

Přejeme si, abyste byli s Vaším nákupem spokojení. Proto si, prosím, před Vaším nákupem pozorně přečtěte následující upozornění:

• Přijímáme platby v hotovosti i kreditními kartami
• Cena vstupenky zahrnuje servisní poplatek
• Prodejní systém společnosti TICKETMASTER automaticky vybírá nejlepší dostupná místa
• Pozorně poslouchejte, prosím, všechny podrobnosti, které jsou Vám předčítány před Vaším souhlasem s nákupem a  jeho potvrzením
• Ujistěte se, prosím, Vaším nákupem před tím, než ho potvrdíte, protože zakoupené vstupenky není bohužel možné vrátit ani vyměnit
• Zakoupené vstupenky si, prosím, pečlivě uschovejte – v případě jejich ztráty, krádeže nebo poškození není možné vystavit jejich duplikát
• Nevystavujte, prosím, zakoupené vstupenky přímému slunečnímu světlu ani vysoké teplotě – hrozí jejich nezvratné poškození

Povinností majitele zakoupených vstupenek je, aby se sám přesvědčil, zda nenastaly žádné změny u plánovaného představení/ akce. Zákazníkům doporučujeme, aby kontaktovali místo konání akce 24 hodin před začátkem.

Struktura poplatků

• Nominální hodnota – zpoplatněná vždy
Nominální hodnota je aktuální cena vstupenky stanovená pořadatelem akce. Jediný způsob, jak vstupenku za tuto cenu koupit je: vycestovat a osobně ji zakoupit v hotovosti na pokladně v místě akce.
• Servisní poplatek – zpoplatněný vždy
Servisní poplatek nezbytně pokrývá náklady společnosti TICKETMASTER a poskytnutí osobního servisu zákazníkům (servisní poplatek závisí na konkrétní akci)
• Výrobní/ poštovní poplatky – jsou-li využité
Výrobní/ poštovní poplatky zahrnují tisk vstupenek, poštovné a balné (jeden poplatek odpovídá jedné transakci)
• Poplatek za vyzvednutí vstupenek na pokladně – je-li využitý
Poplatek za vyzvednutí vstupenek na pokladně zahrnuje tisk vstupenek, poštovné a balné s doručením na místo akce a předání vstupenky zákazníkovi v místě konání akce (jeden poplatek odpovídá jedné transakci)

Děkujeme Vám a doufáme, že se Vám vybraná akce bude líbit!

Top