APASSIONATA - KOUZELNÝ PLÁŠŤ

APASSIONATA
KOUZELNÝ PLÁŠŤ
11. a 12. 1. 2020 Praha, O2 arena
Vstupenky v síti Ticketportal v prodeji od 25. 1. 2019 9:00 hodin
Ceny vstupenek: 690 – 1690 Kč

APASSIONATA
Značka vynikající zábavy

APASSIONATA, světová značka vynikající zábavy, která již několik let inspiruje evropské publikum, se opět vrací do České republiky. Brilantní přehlídka se speciální kombinací koní, jezdců a akrobatů, kteří jsou tematicky spojeni s působivým příběhem, nyní okouzlí publikum ve velkých arénách. "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" chce zaujmout diváky novým programem, který obsahuje všechny prvky neuvěřitelně úspěšného příběhu.

Děj, který se samozřejmě točí okolo koní, se odehrává v dobách "Britského impéria". Kouzelný plášť utkaný z kouzel hledá čestného nositele. Dědictví musí být předáno nové generaci. Zaslouží si vybraný jedinec nosit tento plášť? Dochází k víru událostí, kdy se ke kouzelnému plášti pokoušejí dostat temné síly. Bude starý krejčí a ochránce pláště úspěšný v uchování záře a světla?

Dlouholetý kreativní režisér společnosti APASSIONATA Holger Ehlers byl inspirován romány Eichendorffa a E. T. A. Hoffmanna z doby pozdního romantismu. V nápaditých scénách se rozvíjí bitva mezi dobrem a zlem. Takřka nekonečný příběh lásky mezi člověkem a koněm vypráví o přátelství a moudrosti a připravuje plodnou půdu pro vývoj příběhu. Je náš život určen osudem nebo oplýváme nepředvídatelnými silami, kterými si řídíme svůj život jen my sami?

Představení "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" chce překonat již tak vysoké očekávání od této značky. Více než 65 koní a jejich společníci představí svůj mimořádný talent 11. a 12. ledna 2020 v pražské O2 areně. V centru pozornosti opět bude 16 nejkrásnějších plemen koní a jejich jezdci. Mezi nimi jsou oblíbenci publika, jako je Alejandro Barrionuevo ze Španělska, populární program "Moments in Black" se čtyřmi velmi výjimečnými frískými koňmi či Kerstin Brein z Rakouska s její úžasnou volnou sestavou drezury. Miguel LaRiata z České republiky přivede diváky k nadšení světovou premiérou speciálního westernového programu, zatímco rýnský chladnokrevník Hermann a jeho jezdec Viktor Kirka z Moldávie si mohou být jisti, že jejich číslo odmění smích malých i velkých diváků. Další hvězdy představení pocházejí z Francie, Nizozemska a Německa.

Ve světě speciálně vytvořeném pro představení "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" představí jezdci a koně špičkovou show a četná překvapení. Diváci se mohou těšit na fantastické animace studia Pixomondo, které získalo Oscara, nebudou chybět ani speciální laserové efekty a nádherné kostýmy. Tato kombinace otevírá zcela novou dimenzi jezdecké show. Návštěvník se ponoří do působivého světa fascinujících koní. Přesvědčivé choreografie a emocionální skladby Holgera Ehlerse splynou do jedinečného zážitku pro celou rodinu.

Společnost APASSIONATA zaujme publikum svou inovativní kombinací jízdy na koni s triky, volné sestavy drezury, nejvyšší úrovní klasické drezury a komediálním programem. To vše bude představeno v zářivých světlech a atmosférických scénách. "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" nastavuje nové standardy.

FAKTA A ČÍSLA

více než 65 koní a jezdců
130 tun písku a pilin, aby měla show ten správný podklad
9 návěsů a 5 přepravníků koní, aby se představení pokaždé bezpečně dostalo na cestu k publiku
efekty a světla osvětlují všechny detaily a zajišťují vzrušení a dramatické zážitky
200 metrů čtverečních velkoplošných projekcí pro virtuální zážitek
102 zaměstnanců nepřetržitě pracuje na přípravě show, takže se každý večer tento magický sen stává skutečností

Top