BRYAN ADAMS 29.11.2018

BRYAN ADAMS
29. 11. 2018  OSTRAVA, Ostravar Arena

CENY VSTUPENEK: 1490 -2390,- Kč

VSTUPENKY V PRODEJI OD 14.8.2018 OD 10 HODIN

BRYAN ADAMS, JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ROCKOVÝCH UMĚLCŮ NA SVĚTĚ, SE VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY, TENTOKRÁT SE VŠAK FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ V OSTRAVĚ. NAPOSLEDY U NÁS TENTO KANADSKÝ UMĚLEC VYSTOUPIL V ROCE 2017, KDY SE PŘEDSTAVIL V BRNĚ.
POVĚST JEDNOHO Z NEJLEPŠÍCH ROCKOVÝCH ZPĚVÁKŮ NA SVĚTĚ ZÍSKAL PŘEDEVŠÍM DÍKY SVÝM NEZAPOMENUTELNÝM KONCERTŮM. BRYAN ADAMS SE SVÝMI ROCK N‘ ROLLOVÝMI PECKAMI (NAPŘ. “SUMMER OF 69”, “RUN TO YOU”, “18 ‘TIL I DIE”, “IT’S ONLY LOVE”,“SOMEBODY”, “THE ONLY THING THAT LOOKS GOOD ON ME IS YOU”) KONCERTUJE NA ŠESTI KONTINENTECH JIŽ VÍC NEŽ TŘI DESÍTKY LET.

Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho hudebně bohaté kariéry zazní i písničky z posledního alba Get Up! Bryan většinu písní z této desky napsal i tentokrát s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny hitů tohoto Kanaďana. Jak zpěvák uvádí, natáčení probíhalo celkem organicky, tedy jedna píseň za druhou, a to v průběhu několika let. Producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který v minulosti produkoval písně i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových písních pracovali převážně přes internet, a to tak, že si navzájem posílali demo nahrávky či části písní tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni. Bryan Adams na novém albu Get Up! ukazuje opět dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné pomalé písně a balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy. Poslední studiové album Bryana Adamse “Get Up!“ vyšlo roce 2015, v loňském roce pak Bryan svým fanouškům nabídl kompilaci Ultimate, která obsahuje zásadní skladby vydané v období mezi lety 1980 a 2017, album obsahuje i dvě nové skladby „Ultimate Love“ a „Please Stay“.

Kanaďan Bryan Adams patří mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele populární hudby osmdesátých a devadesátých let. Neformálně oblečen do modrých džínsů a bílého trička, s elektrickou kytarou v ruce, Bryan Adams skvěle skládá, zpívá a hraje poprockové skladby, kterými si získal oblibu fanoušků po celé zeměkouli. Bryan má na svém kontě celou řadu alb ověnčených multiplatinovými prodeji. Jeho skladby se dostaly nejenom na přední příčky hitparád, ale zazněly i v několika filmových klasikách.
Adamsovy skladatelské a muzikantské kvality jsou zřejmé nejenom z nahrávek, kterých má na svém kontě kolem desítky, ale i z koncertů.


www.bryanadams.com                                                                                                    www.livenation.cz


Praha

Top