ZMĚNA: SHREK 2.6.2018 - OSTRAVA

ZMĚNA: SHREK 2.6.2018 - OSTRAVA

 

 

Vážení diváci,

 

muzikál Shrek, který jsme se před pár týdny rozhodli zachránit, aby ho nepotkal stejný osud jako několik předcházejících muzikálů v České republice. Přes všechny snahy a úsilí nás bohužel přivedl  k nutným krokům, které Vám chceme vysvětlit.

 

Jako nová produkce muzikálu Shrek jsme se v první řadě zaměřili na vyplacení dluhů, které byly potřeba k dokončení muzikálu, aby muzikál byl uvedený a všechna představení se odehrála. Snažili jsme se dodržet hrací termíny a cenovou politiku předchozí produkce, bohužel se ukázalo, že finanční politika byla špatně zvolená, což se nám ukázalo na odehraných představeních v Praze a Brně. Z tohoto důvodu jsme byli nuceni zrušit některá další města a bohužel i Ostravu. Vstupenky, které byly zakoupené přes společnost Ticketportal a klienti se rozhodli nebo rozhodnou o vrácení vstupného, bude jim vstupné obratem vrácené. Tato věc se netýká prodaných vstupenek přímo společností Musical-Production a jinými ticketingovými společnostmi.

 

Muzikál Shrek je krásný projekt s nádhernými kostýmy, scénou, živým orchestrem a skvělými pěveckými, tanečními a hereckými scénami. Ale bohužel je špatně nastavený prodej vstupenek, který má cílit především na rodiny s dětmi. Dále velkým problémem shledáváme místo konání hokejových hal, což není vhodný prostor na uvádění muzikálu. Děti nemají interaktivní setkání a blízký kontakt s herci na jevišti. Všechny tyto důvody uvádíme, abychom celou situaci popsali a vysvětlili Vám divákům, kterých si velice vážíme.

 

Proto jsme se rozhodli přes prázdniny celý projekt naplánovat a změnit především finanční politiku, tak abychom muzikál mohli provozovat dál bez jakýchkoliv rizik. Našim cílem je přenést každé dítě v hledišti do fantastického pohádkového světa.

 

Píšeme Vám právě s prosbou o druhou šanci a důvěru, když dojedeme do Vašeho města, abyste na nás nezanevřeli a měli chuť tento jedineční americký muzikál navštívit.

 

Moc rádi Vás i Vaše děti přivedeme do pohádkového světa, který stojí za to vidět.

 

Děkujeme za důvěru, produkce muzikálu Shrek.

 

 

 

 

Vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety je třeba zaslat na email: reklamace@ticektportal.cz

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKEPORTAL

 

Top