LEGENDÁRNÍ ZPĚVAČKA DIONNE WARWICK POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE!

DIONNE WARWICK NA TICKETPORTAL.CZ
DIONNE WARWICK - Don´t Make Me Over
Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, Praha 4
14. září 2018 (pátek) 20:00
KOUPIT VSTUPENKY DIONNE WARWICK NA TICKETPORTAL.CZ

Legendární zpěvačka Dionne Warwick poprvé v České republice!
Dionne Warwick, držitelka pěti cen Grammy, nabídne průřez svou 55letou kariérou a za doprovodu špičkových hudebníků předvede všechny své slavné hity, které důvěrně zná i české publikum.
Začínala v gospelovém sboru, s nímž doprovázela Elvise Presleyho a roku 1962 se vydala na sólovou dráhu s hitem autorské dvojice Burt Bacharach and Hal David Don’t Make Me Over, podle něhož nazvala letošní turné.
Písně jako Say a Little Pray For You (v české verzi Proč mě nikdo nemá rád), Walk on By či Do You Know the Way to San Jose patří ke zlatému fondu populární hudby, stejně jako Heartbreaker, který pro ni napsala skupina Bee Gees, nebo Grammy oceněný hit č.1 That's What Friends Are For (Keep Smiling), který nazpívala společně Eltonem Johnem, Stevie Wonderem a Gladys Knight.

Dionne jako jedna z nejvýznamnějších ikon populární hudby exceluje také na benefičním singlu We Are the World, společně s Michaelem Jacksonem, Bruce Springsteenem, Tinou Turner nebo Dianou Ross. Pro výjimečné pěvecké kvality je dodnes vyhledávanou interpretkou duetů, které nazpívala s Glorií Estefan, Olivií Newton John, Plácidem Domingem, B.B. Kingem nebo se svou sestřenicí, nezapomenutelnou Whitney Houston, s níž jela také společné turné Soul Divas (2004).
V roce 2014 vydala nahrávky s novou generací hvězd, jako jsou CeeLo Green, Ne-Yo nebo Jamie Fox a na show Divas britské televize ITV1 vystoupila na jednom jevišti s Rihannou a Pink.

VIP VSTUPENKY zaručují nejlepší místa v sále a malé občerstvení v salonku Panorama před koncertem od 19:15 a po koncertu do 22:15.
Vstupenky na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
KOUPIT VSTUPENKY DIONNE WARWICK NA TICKETPORTAL.CZ

Další info:

slevy NE/ bezbariérový přístup ANO/ Sekce "ZTP/P-DISABLED" je určena pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a vždy pro jednu osobu jako doprovod. Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

Top