BARS & MELODY / UK 21.1.2018 Lucerna Music Bar, Praha - Pokyny k Meet & Greet

Vážení hosté,

je pro nás velikým potěšením být ve Vašem městě!

Prosíme Vás, aby ste si před setkáním zkontrolovali a připravili Vaši VIP vstupenku ke kontrole při vstupu naším pořadatelským týmem. Z naší zkušenosti prosíme, aby se nikdo nepokoušel dělat duplikát. Pokud by se o to někdo pokusil pod Vaším jménem (resp. Vašeho dítěte) a chtěl ještě jednou použít VIP vstupenku na stejné jméno/vstupenku, tak NEBUDE vpuštěn. Také se předem omlouváme, ale nebudeme moci vyjít vstříc ani opozdilcům. Znovu upozorňujeme, že začneme a také skončíme dle časového plánu:
16:30 otevření klubu pro VIP
17:00 Meet & Greet s Bars & Melody

Při vstupu držitel VIP vstupenky obdrží svoji Bars & Melody VIP visačku jako speciální dárek k turné.

VŠEOBECNÉ INFORMACE

* Ano, je možné objetí Charlieho a Lea, prosíme ale, aby jste nehopsali a neběhali kolem umělců a přátelů, chceme předejít Vašim a jejich zraněním !   
* Prosíme nefilmovat, netočit video ! 
* Rodiče, nebo Váš doprovod,můžou být s Vámi na setkání Meet&Greed bez VIP vstupenky, ale musí mít zakoupenu normální vstupenku. 
* Možnost vyfotit se s klukama Bars & Melody máte jen jednou, to proto, aby se dostalo na všechny. Mnoho přátelů se s nimi chtějí fotit i společně, to není samozřejmě problém, jenom pak nebude možné žádat navíc Vaše samostatné foto.  Platí pravidlo jedna osoba / skupina přátel – jedna fotka.
* FanoušciBars&Melody obvykle chtějí kluky obdarovat mnohými dárky. I když je to krásné a velkodušné, není v jejich silách si to vše vzít zpátky domů.  Budeme rádi, když ušetříte své peníze za dárky a raději Bars & Melody napíšete hezký dopis, předáte ho asistentce a kluci si Váš vzkaz rádipřečtou v klidu..
* Autogram je limitován jeden pro jednu osobu.
* Někteří fanoušci rádi zkoušejí různě pózovat při focení s Bars&Melody. Je to v pořádku,  jenom opět  prosíme o bezpečnost pro všechny, aby nikdo neutrpěl žádná zranění. Prosíme, žádné lidské pyramidy, žádné líbání, poskakování  a podobně. Když chcete (bezpečnou) pózu, prosíme vyzkoušejte si ji  ještěpřed setkáním s Charliem a Leem.


Máte-li ještě dotaz k meet & greet, můžete jej poslat (v jazyce anglickém) na email:

Barsandmelodymeetandgreet2018@gmail.com

Prosíme, abyste na uvedený e-mail nepsali ohledně  jiných témat. K jiným dotazům se nebudeme vyjadřovat. Omlouváme se, mluvíme pouze anglicky.

Kluci a také celý team se těší na setkání s Vámi a rádi se pochlubíme, co všechno jsme si pro Vás, fanoušky, připravili pro aktuální turné!

Brzy na shledanou!

The Bars & Melody Team

Top