Souhlasím s podmínkami pro nákup VIP Upgrade balíčků Ozzy Osbourne

Všechny balíčky jsou NEVRATNÉ a NEPŘENOSNÉ. Balíček je vratný pouze v případě zrušení koncertu. ZMĚNA JMÉNA oproti objednávce JE NEPŘÍPUSTNÁ za jakýchkoli okolností. Vstupenka i voucher na balíček jsou distribuovány společností TICKETPORTAL dle požadavků pořadatele akce. Veškeré dárky i služby spojené se zakoupením voucheru jsou poskytovány pořadatelem akce v den a na místě konání akce. Zakoupený voucher neopravňuje ke vstupu na akci, ani do haly.

Dodatečné informace a instrukce spojené s nákupem VIP balíčku budou zaslány zhruba 2 týdny před koncertem společností TICKETPORTAL.

Odesláním objednávky vyjadřuje zákazník svůj souhlas s tím, aby osobní údaje, které poskytl v souvislosti s provedením nákupu vstupenky a voucheru na tomto webovém portálu, byly zpracovávány společností IRSnet CZ, s.r.o. a pořadatelem akce.

Speciální pokyny pro Ozzy Osbourne Dresing Room balíček

 

 

Bude možnost nechat si od Ozzyho Osbourna něco podepsat?

Vzhledem k časovému omezení Dressing Room balíček tuto možnost neobsahuje.

 

Bude možnost se osobně vyfotit s Ozzym Osbournem?

Ano, fotografii s Ozzym Vám pořídíme naším profesionálním fotoaparátem. Vaše fotografie bude k dispozici na www.smugmug.com, vstupní kód pro stažení fotografie vám bude zaslán na váš email společně s podrobnostmi o vaší vip registraci pár dní před koncertem. Vaše fotografie bude na www.smugmug.com uložena po dobu 60 dní, po uplynutí této doby může být tato fotografie z www.smugmug.com smazána. Vaše fotografie bude také dostupná ostatním účastníkům setkání v šatně. Pokud si nepřejete svojí fotografii uložit na www.smugmug.com, dejte nám prosím o tomto vědět v průběhu vaší Dressing Room registrace před koncertem.

 

Bude v průběhu setkání v šatně povoleno focení? Budou povoleny kamery a nahrávací zařízení?

Ne, vzhledem k časovému omezení nebude možné pořizovat vlastní fotografie. Za žádných okolností nebude povoleno pořizování vlastních fotografií a nebo videozáznamů v průběhu setkání v šatně.

 

Kde se bude konat registrace Dressing Room balíčků?

Dressing Room registrace bude probíhat na místě v den konání koncertu. Všechny informace vám budou zaslány na váš email několik dní před konáním koncertu. Změna místa a časů konání registrace je vyhrazena.

 

Kdy bude možné si vyzvednout zběratelský Ozzy Osbourne 2018 VIP dárek, oficiální laminát, backstage náramek a pamětní Ozzy Osbourne2018 koncertní vstupenku?

Váš vip balíček vám bude předán naším vip koordinátorem po příchodu na místo vaší vip Dressing Roomregistrace.

 

Je možné kontaktovat zákaznícký servis v případě dotazů na moji objednávku?

Ano, můžete kontaktovat VIP Nation na vipnation@livenation.co.uk.

 

Speciální pokyny pro Ozzy Osbourne Meet&Greet balíček

 

 

Bude možnost nechat si od Ozzyho Osbourna něco podepsat?

Vzhledem k časovému omezení Meet&Greet balíček tuto možnost neobsahuje.

 

Bude možnost se osobně vyfotit s Ozzym Osbournem?

Ano, fotografii s Ozzym Vám pořídíme naším profesionálním fotoaparátem. Vaše fotografie bude k dispozici na www.smugmug.com, vstupní kód pro stažení fotografie vám bude zaslán na váš email společně s podrobnostmi o vaší vip registraci pár dní před koncertem. Vaše fotografie bude na www.smugmug.com uložena po dobu 60 dní, po uplynutí této doby může být tato fotografie z www.smugmug.com smazána. Vaše fotografie bude také dostupná ostatním účastníkům Meet&Greet. Pokud si nepřejete svojí fotografii uložit na www.smugmug.com, dejte nám prosím o tomto vědět v průběhu vaší Meet&Greet registrace před koncertem.

 

Bude v průběhu Meet&Greet povoleno focení? Budou povoleny kamery a nahrávací zařízení?

Ne, vzhledem k časovému omezení nebude možné pořizovat vlastní fotografie. Za žádných okolností nebude povoleno pořizování vlastních fotografií a nebo videozáznamů v průběhu Meet&Greet.

 

Kde se bude konat registrace Meet&Greet balíčků?

Meet&Greet registrace bude probíhat na místě v den konání koncertu. Všechny informace vám budou zaslány na váš email několik dní před konáním koncertu. Změna místa a časů konání registrace je vyhrazena.

 

Kdy bude možné si vyzvednout zběratelský Ozzy Osbourne 2018 VIP dárek, oficiální

Ozzy Osbourne Meet & Greet laminát a pamětní Ozzy Osbourne2018 koncertní vstupenku?

Váš vip balíček vám bude předán naším vip koordinátorem po příchodu na místo vaší vip Meet&Greet registrace.

 

Je možné kontaktovat zákaznícký servis v případě dotazů na moji objednávku?

Ano, můžete kontaktovat VIP Nation na vipnation@livenation.co.uk.

 
Top