ZMĚNA: RYTMUS & LIVE BAND + HOSTÉ 21.10.2017 Forum Karlín, Praha

ZMĚNA:
Z technických důvodů dochází ke změně termínu koncertu rappera RYTMUS & LIVE BAND + HOSTÉ z původního data 21.10.2017 od 20:00 hod. v místě Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8.

Nový termín: 27.4.2018

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Zákazníci, kterým náhradní termín koncertu nevyhovuje, mohou o vrácení vstupného na původní termín požádat v místě zakoupení=zaplacení po předložení platné vstupenky, a to pouze do 21.10.2017.

1/platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Vyjádření pořadatele:

Vážení hosté, přátelé a fanoušci,

odmítáme dělat koncert, který by byl průměrný. To, že posuneme level živých koncertu dál, myslíme naprosto vážně. K tomu ale potřebujeme dva dny na stavbu celé show včetně pódia a zkoušky přímo na místě ve Forum Karlín, což není bohužel za žádných okolností v termínu 21.10. technicky možné. Proto jsme rozhodli pro změnu termínu koncertu.

Nechceme odškrtávat efekty, techniku, detaily, aby se show stihla za každou cenu postavit během jediného dne v původním termínu. Říká se, že na nejlepší věci si člověk musí počkat. Věříme, že toto rozhodnutí naprosto pochopíte, a to i přes to, že do vyprodání akce zbývá už jen 984 lístků. Raději jsme se ale rozhodli udělat tuto změnu, která nás stojí nemalé peníze.

Nový termín koncertu je 27. dubna 2018, jediný možný termín, který nám byl poskytnut, abychom Vás nenechali čekat s ohlášením změny.

Samozřejmě pokud už teď víte, že se Vám nový termín nehodí, máte nárok na vrácení vstupného, a to až do 21.10.2017 v místě, kde jste lístky zakoupili.

                                                                                     Mafia Records

Top