ŠKWOR – narozeninový koncert i nové písně v největší pražské hale!

Jubilejní desátá řadová deska, která dostala název Uzavřenej kruh, je venku již od listopadu loňského roku. Dle slov samotné kapely je nové album o něco tvrdší a "šlapavější", než předchozí Hledání IDentity. „Při psaní písniček nás nic nesvazuje, na to si ani nepotrpíme. Ani nemáme žádnou dohodu nebo představu, jestli bude album takový, nebo makový. Píšeme prostě písničky, jak nás co napadne a není to podle žádnýho klíče nebo konceptu."

Mezitím kapela Škwor absolvovala po celé České republice také úspěšné halové turné, největší ve své dosavadní historii. Avšak pověstnou třešinkou na dortu bude 16. 11. 2018 koncert k dvacátým narozeninám kapely v hale z největších - v pražské O2 areně!

„Myslím, že nápad udělat O2 arenu byl přirozenej proces a pro nás logický vyústění naší dosavadní kariéry. Prostě jsme si řekli, že už uzrál ten správnej čas! Zkrátka je potřeba se posouvat dál a Škwor nikdy nechtěl jenom tak stagnovat, proto je to pro nás další výzva a taky povinnost, udělat pro naše fans ve velkym prostoru co nejlepší show!" komentuje největší koncertní výzvu v historii Škwor Hrdlička. V koncertním repertoáru však kromě nových písní nebude chybět ani nějaká ta balada a klasické "škwoří vypalovačky".

To, na co se ale Škwor těší ze všeho nejvíc, je, až zahrají své písně naživo svým fanouškům. Ti se tak mohou v pražské hale těšit na pořádnou show! „Vzhledem k tomu, že ke každýmu koncertu přistupujeme stejně, tak se nezávisle na velikosti haly budeme snažit podat stoprocentní výkon a hlavně si to pořádně užít. Vždyť jsou to kulatý narozky a ty se maj přece oslavit, jak se patří!" dodává Hrdlička.

Vstupenky na koncert 16. 11. 2018 v O2 areně jsou již v prodeji prostřednictvím sítě Ticketportal

.

Pozn.: Zpracováno z původního textu Škwor

Top