zpracování osobních údajů pořadatelem akcí FC Baník Ostrava, a.s.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pořadatelem akcí FC Baník Ostrava, a.s.

Odesláním objednávky vyjadřuje zákazník svůj souhlas tím, aby osobní údaje, které poskytl v souvislosti s provedením rezervace vstupenek na tomto webovém portálu, byly:

a) až do odvolání jeho souhlasu zpracovávány společností IRSnetCZ s.r.o., IČO 267 32 122, sídlem Politických vězňů 934/15, Nové Město, 110 00  Praha 1, jakožto správcem těchto údajů.

b) poskytnuty ke zpracovávání a až do odvolání jeho souhlasu zpracovávány pořadatelem akcí FC Baník Ostrava, a.s., IČO 242 14 795, sídlem Bukovanského 4/1028, 710 00 Slezská Ostrava, jakožto správcem těchto údajů, a to za účelem (i) statistického vyhodnocování návštěvníků akcí pořádaných FC Baník Ostrava, a.s. a za účelem (ii) jejich marketingového využití.

Marketingovým využitím se rozumí zejména nabízení výrobků a služeb a zasílání informací o marketingových akcích, zahrnující i telefonické kontaktování a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů, jakož i dalších elektronických prostředků, a to po dobu neurčitou.

Zákazník, který poskytl správcům osobní údaje, má právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a další práva dle ust. §§ 11, 12 a 21 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

Souhlas se  zpracováním osobních údajů uděluje zákazník dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat, a to na e-mailové adrese společnosti FC Baník Ostrava, a.s., info@fcb.cz a na e-mailové adrese společnosti IRSnetCZ s.r.o.,  newsletter@ticketportal.cz .

Top