ZMĚNA MÍSTA: ALLE FARBEN 20.5.2017

AKCE S ALLE FARBEN (20.5.2017) MÁ KOMPLETNÍ LINE-UP A PŘESOUVÁ SE DO KLUBU MECCA

První vystoupení Alle Farben v Čechách se blíží a je čas doplnit celý line-up. Přivítáme italského DJe Spada, známá dvojce Matamar vystoupí se svým deep-housovým projektem Deep Deer, k nimž přibude DJ Strain. 

LINE-UP: Alle Farben | Spada| Deep Deer | Strain

Vždy nám na akcích záleželo hlavně na atmosféře, a proto jsme se na základě stávajícího prodeje vstupenek rozhodli přesunout akci s Alle Farbenem do klubu Mecca. Přesun do menšího klubu zajistí, že si všichni užijí skvělou atmosféru a první vystoupení Alle Farben v Čechách.
Pokud změna místa nesplňuje Vaše očekávání, nejpozději do 19. května požádejte o vrácení vstupného zasláním emailu na info (@) unitedmusic.cz. Vstupenky do původního klubu Sasazu zůstávají v platnosti i do klubu Mecca.

Těšíme se na viděnou v klubu Mecca.


Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal.
Ticketportal:
www.bit.ly/Farben_tix

VIP balíčky:  https://www.mecca.cz/allefarben


www.UnitedMusic.cz

 

 

FULL LINE UP FOR THE ALLE FARBEN (20.5.2017) EVENT ANNOUNCED AND VENUE CHANGE

Alle Farben’s debut performance in the Czech Republic is almost here and it’s time to reveal the full line up. We welcome on board Italian DJ Spada, popular DJ duo Matamar who will perform a deep house set under their Deep Deer guise, as well as DJ Strain.

LINE-UP: Alle Farben | Spada | Deep Deer | Strain

We always strive to provide the best atmosphere possible at our events and thus based on the current ticket sales, we have decided to move the Alle Farben event to Mecca for a more intimate club feeling. In case this doesn’t fulfil your expectations, you can ask for a refund by sending an email to info(@)unitedmusic.cz till May 19th at the latest. Tickets issued for Sasazu are valid for entry to Mecca club.

 

We are looking forward to welcoming you all at club Mecca.

 

Tickets are on sale :
► Ticketportal:
www.bit.ly/Farben_tix
► VIP packages:
https://www.mecca.cz/allefarben  

www.UnitedMusic.cz

 

 

Top