LEGENDÁRNÍ BUBENÍK AC/DC PHIL RUDD POPRVÉ SÓLO V ČESKÉ REPUBLICE!

PHIL RUDD NA TICKETPORTAL.CZ

Legendární Phil Rudd z AC/DC
vystoupí poprvé sólo v České republice!


10.5.2017 21:00 (St)
Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1
VSTUPENKY PHIL RUDD (ex-AC/DC) & His Band

Bubeník označovaný pro svůj sound fanoušky, ale i odbornou veřejností za "duši a srdce kapely AC/DC" byl v letech 1975 až 2014 základním stavebním kamenem australské formace, a je považován za rock'n'rollovou modlu a zhmotnění klasického příběhu o mladém muzikantovi, který to dotáhl až na úplný vrchol světové hudební scény.


Nedávno vydal své první sólové album Head Job s Allanem Badgerem a Geoffrey Martinem. “Abych pravdu řekl, nejde ani vyslovit, jak jsem na tu desku pyšnej. Je to prostě pecka! Kluci zaváleli fantasticky a bicí nemají chybu,” podělil se o radost charismatický hudebník. Armáda skalních fanoušků skupiny včetně renomovaných hudebních novinářů dokonce zavedla tzv. “Rudd Factor”, tedy jakýsi hodnotící standard, který Phil Rudd svým stylem hry na bicí a přínosem do kapely AC/DC nastavil.
V momentě, kdy se originální sestava AC/DC fakticky rozpadla a není jisté, zda ještě vůbec vystoupí, zahraje Rudd se svou partou naživo všechny proslulé hity v kombinaci se svou vlastní tvorbou, a to slibuje zcela unikátní zážitek.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal anebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Další info: bezbariérový přístup ANO / Sleva "50% VOZÍČKÁŘ,ZTP/P" - platí pro vozíčkáře a pro držitele průkazu ZTP/P (doprovod ZTP/P za plnou cenu) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, zvolte ji v nákupním košíku.

-TH-

Top