CIRKULUM + OSTRAVA = UNIKÁTNÍ PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO CIRKUSU!!!

CIRKULUM A OSTRAVA NA TOCKETPORTAL.CZ


CIRKULUM - mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla v Ostravě
Unikátní projekt spojující účinkující za všech světových kontinentů se z větší části koná ve veřejném prostoru Ostravy-Poruby v lokalitě městské památkové rezervace Hlavní třída. Tyto pouliční produkce můžete zhlédnout zdarma, vstupnému podléhají pouze vybraná TOP představení na hlavní scéně, která je umístěna v budově NOVÉ AULY VŠB-TUO Ostrava.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal

a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

10.6.2016 20:00 (Pá)

Aula VŠB - TUO, 17.listopadu, Ostrava PorubaVSTUPENKY NA STRANGE COMEDY11.6.2016 15:00 (So)Aula VŠB - TUO, 17.listopadu, Ostrava PorubaVSTUPENKY NA STRANGE COMEDY11.6.2016 20:00 (So)Aula VŠB - TUO, 17.listopadu, Ostrava PorubaVSTUPENKY NA THE BLACK BLUES BROTHERS
STRANGE COMEDY (USA-Kanada)STRANGE COMEDY NA TICKETPORTAL.CZ

pátek 10.6.2016 ve 20:00 /
11.6.2016 v 15:00 (speciální uvedení pro rodiny s dětmi)
Režie Alex Navarro & Soizick Hebert
Kabaret snoubící cirkusové umění, iluzi, humor a magii v podání kanadsko-amerického dua, které tvoří Jason Mc Pherson a Shelly Mia Kästner.
Tři, někdy i čtyři nohy, narušená mysl a zkroucená ramena ukazují, že duo ohromujících umělců spojené s nějakým tím šaškováním a loutkami udělá spoustu zábavy. Spojení neuvěřitelných optických klamů, moderního klaunského divadla a akrobatických prvků. Jak se stát obětí umíněného věšáku, a jak se s ním poprat? Nezapomenutelná tanečnice flamenca se třema nohama a obočím alá Frida Kahlo. A spousta dalších bláznivin, po kterých budete mít zaručeně úsměv od ucha k uchu.
Délka představení cca 60 minut
Show je vhodné pro rodiny s dětmi.
https://www.facebook.com/strangecomedy
THE BLACK BLUES BROTHERS (Itálie-Keňa)THE BLACK BLUES BROTHERS NA TICKETPORTAL.CZ
Základní myšlenka Alexander Sunny and Philip Barrel
Režie Black Blues Brothers
Hudba Blues Brothers
Černá a modrá nejsou jen barvy. A bratr či přítel není jen slovo...

Divadlo plné síly a mužnosti, amerického stylu v podání pěti akrobatů s africkou krví. Jejich vintage rádio hraje písně ve stylu Rythm and Blues.
Uvidíte neuvěřitelné lidské pyramidy, vzdušnou a pozemní akrobacii. Tanečníci s ohněm Vás rozpálí do běla. Elektrizující a dynamické představení je inspirováno kultovním americkým muzikálem z 80.let.
Pětice umělců s nikdy nedocházející energií. Nelson Opuka, John Odhiambo, Daniel Njehia Jeya, Edwin Mang'ate a Kevin Oduor Odera pochází z Keňi.
Délka představení cca 50 minut
http://www.blackbluesbrothers.it/
THE BLACK BLUES BROTHERS NA TICKETPORTAL.CZTHE BLACK BLUES BROTHERS NA TICKETPORTAL.CZ
Další info:
Slevy: 50% pro osoby ve věku 55 let a více / 50% pro osoby, které nedosáhly věku 15 let / 30% pro studenty s platným dokladem o studiu s fotografií či kartou ISIC) / "30% UČITEL" (pro osoby s hodnověrným dokladem s fotografií prokazujícím nárok na slevu či kartou ITIC) / "50% VOZ.,ZTP/P,DOPR." - pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a doprovod ZTP/P (jedna osoba) / Slevy k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz (zvolte v nákupním košíku). Nárok na slevu je třeba prokázat u vstupu.
bezbariérový přístup ANO / zvláštní umístění pro vozíčkáře u pódia, pro ostatní držitele průkazu ZTP/P N
Top