LEGENDÁRNÍ PAUL ANKA V PRAZE! JIŽ V ÚNORU 2016!

PAUL ANKA EXKLUZIVNĚ NA TICKETPORTAL.CZ
PAUL ANKA - LEGENDÁRNÍ ZPĚVÁK A TEXTAŘ V PRAZE!

03.2.2016 19:00 (St) / Doors 19:00 / Start 20:00
Kongresové centrum Praha, Kongresový sál
ul. 5. května 65, Praha 4

VSTUPENKY PAUL ANKA 2016

Světoznámý zpěvák a autor hitů Diana, She's a Lady, My Way nebo This is It má na svém turné jednu zastávku také v České republice.
Paul Anka je nejenom legendárním zpěvákem, ale také velmi úspěšným textařem. Na svém kontě má hity mnoha hvězd světové pop music! Během jeho show jistě zazní písně složené pro Franka Sinatru, Michaela Jacksona, Tom Jonese a mnohých dalších.


Diana

České publikum dodnes oslovuje jedním ze svých největších hitů šedesátých let - "Diana". Tato skladba nejen dlouho bodovala v hitparádách celého světa, ale v mnoha zemích doslova zlidověla. V Čechách především díky textu Zdeňka Borovce, a stala se také jednou z nejprodávanějších skladeb vůbec. Paula Anku tato skladba katapultoval na největší podia Ameriky. Stal se jedním ze symbolů zlatých šedesátých let, idolem mládeže, a největšího rozvoje rock and rollu vůbec.

Kanadský zpěvák nepřestává bavit publikum již několik desítek let!
A nyní svoji rock and rollovou show rozjede v pražském Kongresovém centru!

K dispozici je i velmi omezený počet VIP vstupenek, které zajišťují nejlepší místa v sále a pozvání na pohoštění do salonku Panorama před a po koncertu (od 19:00 do 23:00).

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!


Další info:
bezbariérový přístup ANO, slevy NE
Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod, Parter vpravo / VCHOD A / řada 33 / sedadla 11-19. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod - jedna osoba.

-TH-

PAUL ANKA - PRAHA 2014
PAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZ
PAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZ
PAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZPAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZPAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZ

Top